Ο βετεράνος της Κύπρου İsmail Ο θείος επισκέπτεται συχνά μάρτυρες στην Τούζλα και προσεύχεται

– Η αγάπη του θείου mailsmail για την ταφόπλακα του μάρτυρα και το χαιρετισμό
– Αναφορά με τον θείο mailsmail.
– Λεπτομέρειες σχετικά με την εκκαθάριση μαρτύρων των ομάδων του δήμου Tuzla
-λεπτομέρεια

(ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ) – Ο Γκάζι Ισμαήλ Ουκτάν, 69 ετών, επισκέπτεται τα μαρτύρια στην Τούζλα – Ο 69χρονος Βετεράνος Ισμαήλ Ουκτάν της Κύπρου: “Αν υπήρχε ξανά πόλεμος, θα πάω ξανά” ISTANBUL

– Ο İsmail Uktan, ένας 69χρονος βετεράνος που ζει στην περιοχή Şifa της Τούζλα, επισκέπτεται συχνά τα νεκροταφεία στην Τούζλα και προσεύχεται. Ο Ισμαήλ Ουκτάν είπε: «Όταν είδα τον τάφο των μαρτύρων μου, ήμουν πολύ λυπημένος. Ήμουν επίσης μαζί τους. Θα μπορούσα να είμαι και μάρτυρας εκεί. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να είμαστε μάρτυρες για να δώσουμε τη ζωή μας. “Εάν υπάρξει ξανά πόλεμος, θα πάω ξανά”, είπε.
Ο Ismail Uktan, 69 ετών, που ζει στην περιοχή Şifa της Τούζλας, υπηρέτησε ως γιατρός κατά τη διάρκεια του Κυπριακού Πολέμου και επέστρεψε στο σπίτι ως βετεράνος. Στον ελεύθερο χρόνο του, ο İsmail Uktan επισκέπτεται τα μαρτύρια στην Τούζλα και προσεύχεται διαβάζοντας το Κοράνι στους τάφους. Ο Ισμαήλ Ουκτάν, που λατρεύει τις ταφόπλακες, φεύγει από το νεκροταφείο αφού χαιρετούσε τον μάρτυρα. Ο Ουκτάν, που βλέπει κάθε μάρτυρα ως φίλο του, είπε: «Οι μάρτυρες περιμένουν προσευχές από τον λαό τους, από αυτούς που άφησαν πίσω τους. Περιμένουν το Κοράνι, περιμένουν έλεος. Περιμένουν να τους θυμούνται με σεβασμό. Πρέπει να τα θυμόμαστε με σεβασμό κάθε μέρα, όχι μόνο μία μέρα. Επειδή οι φίλοι μου. Είναι πάντα στο μυαλό μου. Όσο συνεχίζεται η ζωή μου, θα επισκέπτομαι πάντα τους φίλους μου. Τώρα εδώ είναι οι φίλοι μου. Δεν ήταν μαζί μου, αλλά είναι φίλοι μου », είπε.
Οι ομάδες του δήμου Tuzla καθαρίζουν και διατηρούν τα μαρτύρια στην Τούζλα περιοδικά. “Αν υπήρχε πάλι πόλεμος, θα πάω ξανά” Δηλώνοντας ότι αν υπήρχε ξανά πόλεμος, θα μπορούσε να πάει ξανά, είπε ο 69χρονος İsmail Uktan, “Συμμετείχα στην 1η και 2η Ειρηνευτική Επιχείρηση της Κύπρου. Συχνά έρχομαι σε μάρτυρες. Υπάρχουν και μάρτυρες στη γειτονιά μου. Συχνά τους επισκέπτομαι επίσης. Πήγα επίσης στην Κύπρο. Είδα τους μάρτυρες μου. Είχα πολλά προβλήματα εκεί. Επισκέφτηκα τους φίλους μας που πέθαναν στον πόλεμο. Μερικά από τα ονόματα των φίλων μου γράφτηκαν. Τα βρήκα δύσκολα. Ευχαριστώ, ο Δήμος Tuzla μας πήρε. Ήμουν πολύ λυπημένος εκεί. Επειδή είχα φίλους που πέθαναν σε συγκρούσεις. Τους ήξερα. Υπήρχαν μερικοί από τους φίλους μου που πέθαναν. Βλέποντάς τους εκεί, ήμουν πολύ λυπημένος. Ήμουν επίσης μαζί τους. Θα μπορούσα να μαρτύρησα και εκεί. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να είμαστε μάρτυρες για να δώσουμε τη ζωή μας. “Εάν υπάρξει ξανά πόλεμος, θα πάω ξανά”, είπε.

φόρτωση…

.Source