Ο βομβιστής αυτοκτονίας αποκάλυψε ύποπτο έκρηξης στο Νάσβιλ των ΗΠΑ

Διαφήμιση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (AA) – Στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ, ο 63χρονος Anthony Quinn Warner, που πιστεύεται ότι συνδέεται με την έκρηξη το πρωί των Χριστουγέννων, αναφέρθηκε ως βομβιστής αυτοκτονίας.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο πληρεξούσιος του Τενεσί, Don Cochran, δήλωσε: “Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το άτομο που ονομάζεται Anthony Warner ήταν βομβιστής αυτοκτονίας. Ήταν εκεί όταν η βόμβα εξερράγη και ανατίναξε.” είπε.

Ο ομοσπονδιακός αξιωματούχος που ηγήθηκε της έρευνας, David Rausch, ανακοίνωσε ότι ήταν αποφασισμένο ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν στην περιοχή όπου συνέβη η έκρηξη ανήκαν στην Warner μετά από δοκιμή DNA.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο Warner τον ανατίναξε με ένα όχημα τύπου τροχόσπιτου σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης και πίστευαν ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας ενήργησε μόνος του. Οι αρχές σημείωσαν ότι δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν τον λόγο πίσω από την έκρηξη.

3 άτομα τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη και ανακοινώθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι που νοσηλεύτηκαν δεν είχαν απειλές για τη ζωή. Ενώ τουλάχιστον 41 κτίρια υπέστησαν ζημιές στην πόλη λόγω της έκρηξης, τα κατεστραμμένα συστήματα επικοινωνίας επηρέασαν επίσης τις γραμμές οικίας και GSM, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφωνικού κέντρου έκτακτης ανάγκης 911.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source