Ο βουλευτής της Λουιζιάνας Luke Letlow πέθανε από το covid-19

Τα σχόλιά μας απενεργοποιήθηκαν προσωρινά.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα σχόλιά σας και χρησιμοποιώντας το TribLive.com αποδέχεστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας.

Διατηρούμε τα σχόλια. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ουσιαστικά σχόλια για μια γενική αναγνωσιμότητα. Με τον έλεγχο των υποβολών, παρέχουμε ένα χώρο όπου οι αναγνώστες μπορούν να μοιράζονται έξυπνα και ενημερωμένα σχόλια που βελτιώνουν την ποιότητα των ειδήσεων και των πληροφοριών μας.

Ενώ τα περισσότερα σχόλια θα δημοσιεύονται εάν είναι επίκαιρα και όχι καταχρηστικά, οι μετριοπαθείς αποφάσεις είναι υποκειμενικές. Θα τα φτιάξουμε όσο πιο προσεκτικά και με συνέπεια μπορούμε. Λόγω του όγκου των σχολίων των αναγνωστών, δεν μπορούμε να εξετάσουμε μεμονωμένες αποφάσεις εποπτείας με τους αναγνώστες.

Εκτιμούμε προσεκτικά σχόλια που αντιπροσωπεύουν μια σειρά από απόψεις που κάνουν το θέμα τους γρήγορα και ευγενικά. Καταβάλλουμε προσπάθειες για την προστασία των συζητήσεων από επαναλαμβανόμενα σχόλια είτε από τον ίδιο αναγνώστη είτε από διαφορετικούς αναγνώστες

Ακολουθούμε τα ίδια πρότυπα γεύσης με την καθημερινή εφημερίδα. Μερικά πράγματα που δεν θα ανεχθούμε: προσωπικές επιθέσεις, πορνό, χυδαιότητα, βωμολοχίες (συμπεριλαμβανομένων εκρηκτικών και επιστολών που ακολουθούνται από παύλες), εμπορική προώθηση, πλαστοπροσωπίες, ασυνέπεια, προσηλυτισμός και SHOUTING. Μην συμπεριλάβετε διευθύνσεις URL σε ιστότοπους.

Δεν επεξεργαζόμαστε σχόλια. Έχουν εγκριθεί ή διαγραφεί. Διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε ένα σχόλιο που παρατίθεται ή αποσπάται σε ένα άρθρο. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να διορθώσουμε την ορθογραφία και τα σημεία στίξης.

Χαιρετίζουμε τις έντονες απόψεις και την κριτική για το έργο μας, αλλά δεν θέλουμε να γίνουν σχόλια τα σχόλια με τις συζητήσεις σχετικά με τις πολιτικές μας και θα μετριάσουμε ανάλογα.

Το εκτιμούμε όταν οι αναγνώστες και τα άτομα που αναφέρονται σε άρθρα ή δημοσιεύσεις ιστολογίου επισημαίνουν λάθη γεγονότων ή έμφασης και θα διερευνήσουν όλους τους ισχυρισμούς. Ωστόσο, αυτές οι προτάσεις πρέπει να σταλούν μέσω e-mail. Για να αποφύγουμε την προσοχή άλλων αναγνωστών, δεν θα δημοσιεύσουμε σχόλια που προτείνουν διόρθωση. Αντ ‘αυτού, οι διορθώσεις θα γίνουν σε μια ανάρτηση ιστολογίου ή σε ένα άρθρο.

Source