Ο Βρετανός πρωθυπουργός Τζόνσον δίνει ημερομηνία για νέο φάρμακο κατά του κοροναϊού

Σε όλο τον κόσμο, οι προσπάθειες για την καταπολέμηση του κορανοϊού (Covid-19) συνεχίζονται χωρίς επιβράδυνση. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι μια αποτελεσματική θεραπεία που μπορεί να ληφθεί ως κάψουλες ή δισκία για τη θεραπεία Covid-19 θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο. “Η νέα επιτροπή ειδικών εργασιών Antivirals θα προσπαθήσει να αναπτύξει καινοτόμες θεραπείες που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι για να σταματήσετε το Covid-19 στην πίστα”, δήλωσε ο Johnnson. Ο Τζόνσον σημείωσε ότι η Επιτροπή στοχεύει να διαθέσει πολλά υποσχόμενα νέα φάρμακα αυτό το φθινόπωρο.
Αναφέροντας ότι τα ναρκωτικά μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα των ανθρώπων που έχουν θετικό αποτέλεσμα για το Covid-19 ή αποτρέπουν την εξάπλωση του ιού μετά από επαφή με ένα άτομο που μεταφέρει τον ιό, δήλωσε ο Johnson, «Αυτά τα φάρμακα μπορούν να παρέχουν μια άλλη ζωτική άμυνα ενάντια σε οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση των λοιμώξεων και σώστε περισσότερες ζωές. ”

Νέα παραλλαγή στην Ινδία: να αναβαθμιστεί σε «παραλλαγή άγχους» εάν εντοπιστεί

KORONAVİRİS

Νέα παραλλαγή στην Ινδία: να αναβαθμιστεί σε «παραλλαγή άγχους» εάν εντοπιστεί

“Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον Covid-19”

Ο πρωθυπουργός Τζόνσον σημείωσε ότι οι επιστήμονες προειδοποίησαν ότι θα υπάρξει ένα νέο κύμα Covid-19 αργότερα φέτος. Δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει ο χάρτης πορείας για την άρση των περιορισμών στη χώρα μέχρι στιγμής, ο Μπόρις Τζόνσον είπε, “Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον Κόβιντ-19”.

“Η κόκκινη λίστα βρίσκεται υπό συνεχή επανεξέταση”

Αναφερόμενος στην επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τις 17 Μαΐου, ο πρωθυπουργός Τζόνσον δήλωσε ότι “η κόκκινη λίστα επανεξετάζεται συνεχώς”. Δηλώνοντας ότι η Ινδία πήγε στην κόκκινη λίστα «προληπτικών» λόγω μιας νέας μετάλλαξης του Covid-19, ο Τζόνσον δήλωσε ότι η μετάλλαξη που παρατηρήθηκε στην Ινδία δεν ήταν «ανησυχητική» αλλά «διερευνήθηκε».

Η παραλλαγή «διπλής μετάλλαξης» Kovid-19 εξαπλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο: εμφανίστηκε σε 104 άτομα

KORONAVİRİS

Η παραλλαγή «διπλού μεταλλάκτη» Kovid-19 εξαπλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο: εμφανίστηκε σε 104 άτομα

.Source