Ο Γάλλος βουλευτής παραποιεί τον λογαριασμό του Trump … | Δημοσιογράφος Κύπρος

“Την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά την οριστική κατάργηση του λογαριασμού Twitter του Donald Trump από την πλατφόρμα, το όνομα και η φωτογραφία του Sean Forget αντικαταστάθηκαν από φωτογραφίες του Προέδρου των ΗΠΑ και αναφέρθηκε μόνο μία λέξη σε ένα από τα ψεύτικα tweets του Προέδρου των ΗΠΑ.” βοήθεια. “

Είναι η πρώτη φορά που ένας νομοθέτης που γεννήθηκε στη Νότια Κορέα και εκπροσωπούσε Γάλλους πολίτες στην Εθνοσυνέλευση στο Λιχτενστάιν της Ελβετίας, έρχεται αντιμέτωπος με την παραποίηση του πολιτικού στο Twitter. Τον περασμένο Απρίλιο, το όνομα και η εικόνα του Γάλλου Προέδρου Emanuel Macron άλλαξαν με τον ίδιο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια αρκετών ωρών, ο ψεύτικος λογαριασμός χρησιμοποιήθηκε για την ανάρτηση ορισμένων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός στο οποίο ο Emanuel Macron συμφώνησε πλήρως με τις αντιφατικές δηλώσεις του Donald Trump σχετικά με τον ρόλο της Κίνας στην εξάπλωση του κοροναϊού. Ο Sean Fort ισχυρίστηκε αργότερα ότι ο λογαριασμός του τηλεφώνου του έχει παραβιαστεί.

Το 2018, οι ενέργειες του αναπληρωτή στο Twitter τον οδήγησαν να εγκαταλείψει το πάρτι La République En Marche του Macron. Ο Sean Forret παραιτήθηκε αφού οι ηγέτες του κόμματος τον επέκριναν για σεξιστικά tweets σχετικά με τον γερουσιαστή Esther Benbasa.

Πηγή: iefimerida.gr

Source