Ο Γαλατασαράι επέστρεψε από μια δύσκολη νίκη

Η Εβδομάδα 26 της Τουρκίας Σούπερ Λιγκ Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray που παίχτηκε στην ομάδα φιλοξενούμενων κέρδισε 1-0.

Πρώτο μισό

Στο 5ο λεπτό, ο Alanyaspor χρησιμοποίησε την ανατροπή στη μεσαία περιοχή και πριν ο Caulker, ο Μουσταφά Μωάμεθ πήρε τη μπάλα και μπήκε στην περιοχή του πέναλτι του αντιπάλου. Ο δερμάτινος γύρος που έστειλε αυτός ο παίκτης από την αριστερή διαγώνια στο γκολ έπεσε στον πόλο και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 12ο λεπτό, ο Μουσταφά Μωάμεθ έφερε τη μπάλα μαζί με τον Ονέκιουρου στην περιοχή του πέναλτι. Στο λάκτισμα αυτού του ποδοσφαιριστή, η μπάλα βγήκε από τον πόλο.

Στο 17ο λεπτό, όταν ο Salih Uçan πυροβόλησε γύρω από το τόξο του πέναλτι, η μπάλα χτύπησε τον αριστερό εσωτερικό πόλο και επέστρεψε. Η άμυνα της Γαλατασαράι αφαίρεσε το δέρμα γύρω από την επικίνδυνη περιοχή.

Ο Γαλατασαράι πήρε το προβάδισμα στο 18ο λεπτό. Το δέρμα επέστρεψε από τη στρογγυλή άμυνα στο χτύπημα του Emre Kılınç, ο οποίος έλεγχε τη μεγάλη μπάλα που έστειλε ο Yedlin από τη δεξιά πτέρυγα στην αριστερή πτέρυγα. Στο λάκτισμα του Emre Kılınç, ο οποίος βρήκε ξανά την μπάλα μπροστά του, το δέρμα συναντήθηκε με στρογγυλά δίχτυα: 0-1.

Στο 27ο λεπτό, ο Μπαμπακάρ άγγιξε την περιοχή πέναλτι του Εφέκαν Καράκα με το πόδι του στην αριστερή πτέρυγα. Μετά την παρέμβαση του τερματοφύλακα Muslera, ο Luyindama πήρε τη μπάλα μακριά.

έμβλημα69

45 + 4. Ο Μουσταφά Μωάμεθ ήθελε να αγγίξει την μπάλα που πέρασε Ονυέκουρου στην περιοχή του πέναλτι στη λεπτή επίθεση με τον Έμρε Κίλιντ από την αριστερή πτέρυγα. Βρίσκοντας την μπάλα μπροστά από το καρομάκι, ο Onyekuru χτύπησε την μπάλα από κοντά και η μπάλα βγήκε έξω.

Ο Γκαλατασαράι ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με 1-0.

Δεύτερο ημίχρονο

Στο 49ο λεπτό, η μπάλα που χτυπήθηκε από τον Μπαμπακάρ με το κεφάλι στο σουτ του γωνία που χρησιμοποίησε ο Salih Uçan από τη δεξιά πτέρυγα βγήκε από τον πόλο.

Στο 62ο λεπτό, ο Tayfur Bingöl συναντήθηκε με την μπάλα στο πίσω πέρασμα του Berkan İsmail Kutlu έξω από την περιοχή του πέναλτι του αντιπάλου. Ο Tayfur Bingöl, ο οποίος πέρασε τους αντιπάλους του στη στενή περιοχή του πέναλτι, πυροβόλησε τον Muslera με τα γόνατά του, στάλθηκε στο δεξί μπροστινό πόλο.

Στο 68ο λεπτό, ο Onyekuru έλαβε τη μεγάλη μπάλα που έστειλε ο Marcao στο δικό του μισό του γηπέδου πριν από την άμυνα της αντίπαλης ομάδας. Στο σκληρό σουτ που έκανε δίπλα στο πέναλτι, το δέρμα βγήκε με διαφορετικό τρόπο.

Στο 83ο λεπτό, ο Efecan Karaca, στην επίθεση του Alanyaspor που αναπτύχθηκε από τη δεξιά πτέρυγα, πήρε τη μέση της περιοχής πέναλτι στον μπροστινό πόλο. Στο σουτ του Umut Güneş, η μπάλα βγήκε από τον πόλο.

Στο 89ο λεπτό, ο Tayfur Bingöl, ο οποίος κατέβηκε στην τελευταία γραμμή στην επίθεση του Alanyaspor από τα δεξιά, πήρε την πίσω θέση. Στην κεφαλιά του Caulker, ο Muslera πήρε τον έλεγχο της μπάλας.

Ο Γκαλατασαράι κέρδισε τον αγώνα 1-0.

Source