Ο γαμπρός παρευρίσκεται στο γάμο στο Διαδίκτυο

Ο Kovid-19 εμπόδισε το ζευγάρι Nagihan και Yasin Aksal, που είχαν το γάμο τους πριν από λίγο και που πήραν την ημέρα από την αίθουσα γάμου πριν από περίπου 6 μήνες, από το να παρευρεθούν μαζί στο γάμο τους.

Η νύφη Nagihan Aksal, συνοδευόμενη από τον πατέρα της ahimbrahim İlbasan στην είσοδο της αίθουσας γάμου, έκανε τον πρώτο της χορό και έπαιξε με τον πατέρα της. Ενώ η νύφη δεν μπόρεσε να ελέγξει τα δάκρυά της στον πρώτο της χορό, ο γαμπρός Yasin Aksal, ο οποίος συνδέθηκε με το γάμο με βίντεο, βίωσε συναισθηματικές στιγμές.

“Γάμος χωρίς γαμπρό, παράξενο συναίσθημα”

Ο Nagihan Aksal είπε στον ανταποκριτή της AA ότι είχαν καθορίσει την ημερομηνία του γάμου εκ των προτέρων, αλλά ότι η σύζυγός του δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο γάμο λόγω της επιδημίας.
Ο Aksal είπε, “Έπρεπε να κάνουμε έναν γάμο χωρίς γαμπρό. Η σύζυγός μου παρακολουθεί τον γάμο με βίντεο. Αυτό μας συνοδεύει. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχει συναίσθημα. Γάμος χωρίς γαμπρό, παράξενο συναίσθημα.” είπε.

“Ο γιος μου είδε τη γυναίκα του, την ατμόσφαιρα του γάμου στο βίντεο”

Ο πατέρας του γαμπρού, Hanifi Aksal, δήλωσε επίσης ότι ο γιος του δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο γάμο λόγω της επιδημίας.

Εξηγώντας ότι έπρεπε να κάνουν τον γάμο επειδή η ημερομηνία είχε ληφθεί εκ των προτέρων, ο Aksal είπε, “Ο γιος μου είδε τη γυναίκα του, το γαμήλιο περιβάλλον οπτικά. Σεβόμαστε όλους τους φίλους μας για το γάμο που θα κρατήσουμε μεταξύ μας στο πλαίσιο της επιδημίας. Ένας τέτοιος γάμος θα είναι ο πρώτος στην Τουρκία. ” μίλησε.
Δηλώθηκε ότι η νύφη θα πήγαινε στην ΤΔΒΚ με τον σύζυγό της μετά το γάμο.

.Source