Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ απαντά στις εκθέσεις της Κοτζιάς. “Δεν πήγα στην Αθήνα το 2017 · τα κουτσομπολιά που του πέρασαν είναι τρυπημένα”

Λυπάμαι που πρέπει να απαντήσω δημοσίως στον κ. Νίκο Κότζια για τις αναφορές που έγιναν στο τελευταίο του βιβλίο, που, μαζί με τον κ. Κατρογκάλλο, φέρεται να ρώτησα τον τότε πρωθυπουργό κ. Α. Ip iprasin – αφαιρέστε τον από το γραφείο. «Συμπεριφέθηκα σαν συμπρόεδρος της Ελλάδας», είπε ο Άνδρος Κυπριανού.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Όπως σημειώνει σε γραπτή δήλωση, αυτή η τελευταία έκθεση ιδιαίτερα προσβάλλει τον κ. Κότζια ως μέλος της κυβέρνησης που υπηρετεί ծառայ A. Ο Ts ipras, ο οποίος του ανέθεσε την κριτική θέση του Υπουργού Εξωτερικών.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ τονίζει ότι ο κ. Κότζιας γνωρίζει πολύ καλά τι ειπώθηκε στις συζητήσεις μας, αλλά και στις συζητήσεις με τον τότε Πρωθυπουργό, στις οποίες ήταν πάντα παρόντες άλλοι ηγέτες του ΑΚΕΛ. Βαγγέλης Καλπαδάκης. Ξέρει καλά ότι δεν έχω εργαστεί ποτέ ως πιλότος.

“Καθώς τα γραπτά παραμένουν, πρέπει να πω ότι το κουτσομπολιό του μεταδόθηκε, το οποίο ο κ. Κότζιας συμπεριέλαβε αφελώς στο βιβλίο του, είναι τρυπημένο. Πρώτα απ ‘όλα, γιατί το 2017 ταξίδεψα στη Γενεύη, στις Βρυξέλλες, στη Γιάλτα, στην Κούβα, στη Μόσχα, στο Λονδίνο κ.λπ. Έτσι δεν πήγα στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2017. Όσο για τον κ. Κατρουγκάλο, τον γνώρισα για πρώτη φορά από τότε που διορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί ο κ. Κότζιας αναφέρεται στην αλήθεια. “

Συμπερασματικά, ο Άνδρος Κυπριανού λέει ότι λυπάται ειλικρινά ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, ο κ. Κοτσιάς επιλέγει να ανοίξει τα μέτωπα και να δημιουργήσει κρίση στον διαφημιστικό βωμό του βιβλίου, στις μακροχρόνιες καλές σχέσεις του ΑΚΕΛ με τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις και αυτόν. τουλάχιστον σκέφτηκα. Ελπίζω να καταλάβει τη ζημιά ακόμη και τώρα.

Πιστεύω ότι πρέπει να απαντήσω δημόσια στον κ. Νίκο Κότζια για τις αναφορές που έγιναν στο τελευταίο του βιβλίο, που φέρεται ότι, μαζί με τον κ. Κατρογκάλλο, τον Ιανουάριο του 2017 ζήτησα από τον τότε πρωθυπουργό κ. Α. Ip ipras – αφαιρέστε τον από το γραφείο. «Συμπεριφέθηκα σαν συμπρόεδρος της Ελλάδας», είπε ο Άνδρος Κυπριανού.

Όπως σημειώνει σε γραπτή δήλωση, αυτή η τελευταία έκθεση ιδιαίτερα προσβάλλει τον κ. Κότζια ως μέλος της κυβέρνησης που υπηρετεί ծառայ A. Ο Ts ipras, ο οποίος του ανέθεσε την κριτική θέση του Υπουργού Εξωτερικών.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ τονίζει ότι ο κ. Κότζιας γνωρίζει πολύ καλά τι ειπώθηκε στις συζητήσεις μας, αλλά και στις συζητήσεις με τον τότε Πρωθυπουργό, στις οποίες ήταν πάντα παρόντες άλλοι ηγέτες του ΑΚΕΛ. Βαγγέλης Καλπαδάκης. Ξέρει καλά ότι δεν έχω εργαστεί ποτέ ως πιλότος

“Καθώς τα γραπτά παραμένουν, πρέπει να πω ότι το κουτσομπολιό του μεταδόθηκε, το οποίο ο κ. Κότζιας συμπεριέλαβε αφελώς στο βιβλίο του, είναι τρυπημένο. Πρώτα απ ‘όλα, γιατί το 2017 ταξίδεψα στη Γενεύη, στις Βρυξέλλες, στη Γιάλτα, στην Κούβα, στη Μόσχα, στο Λονδίνο κ.λπ. Έτσι δεν πήγα στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2017. Όσο για τον κ. Κατρογκάλλο, τον γνώρισα για πρώτη φορά από τότε που διορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί ο κ. Κότζιας αναφέρεται στην αλήθεια. “

Συμπερασματικά, ο Άνδρος Κυπριανού λέει ότι λυπάται ειλικρινά ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, ο κ. Κοτσιάς επιλέγει τον διαφημιστικό βωμό του βιβλίου για να ανοίξει τα μέτωπα και να δημιουργήσει μια κρίση στις μακροχρόνιες καλές σχέσεις του ΑΚΕΛ τόσο με τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις όσο και με αυτόν. τουλάχιστον σκέφτηκα. Ελπίζω να καταλάβει τη ζημιά ακόμη και τώρα.

Source