Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες: «Ας κάνουμε το 2021 το έτος θεραπείας»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες:

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Γκουτέρες δήλωσε ότι μετά από ένα χρόνο τραγωδίας και δακρύων, υπήρχαν φώτα ελπίδας το 2021 και είπε: «Ας κάνουμε ειρήνη με τη φύση, να πολεμήσουμε την κλιματική κρίση, να νικήσουμε τον κοροναϊό και να κάνουμε το 2021 το έτος θεραπείας».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στο μήνυμα του νέου έτους, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε ότι όλοι σε όλο τον κόσμο “διαταράσσουν τη ζωή τους και φέρνουν πόνο” Κορωνοϊός Ευχήθηκε το 2021 να φέρει ελπίδα μετά την επιδημία.

Σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι δίνουν βοήθεια ο ένας στον άλλο ενάντια στη φτώχεια, την ανισότητα, την πείνα και τη βία που προκαλούνται από την επιδημία, ο Γκουτέρες είπε ότι τα φώτα της ελπίδας θα φτάσουν σε όλο τον κόσμο με ενότητα και αλληλεγγύη.

Ο Γκουτέρες είπε, «Ας κάνουμε όλοι ειρήνη με τη φύση και καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης, ΚορωνοϊόςΑς νικήσουμε και ας κάνουμε το 2021 το έτος θεραπείας. Ας απαλλαγούμε από έναν θανατηφόρο ιό, να θεραπεύσουμε διεφθαρμένες οικονομίες και κοινωνίες, να θεραπεύσουμε τη διαίρεση και να αρχίσουμε να θεραπεύουμε τον πλανήτη. “

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source