“Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Anadolu Kazancı απολύθηκε”

Στις ειδήσεις στην εφημερίδα το βράδυ, Στο πρακτορείο Anadolu (AA) Αναφέρθηκε ότι πραγματοποιήθηκε αλλαγή δασμού. Ο Haberde, ο οποίος υπηρετεί ως Γενικός Διευθυντής AA από το 2014 Σενόλ Καζάνκιαντί Serdar KaragozΔηλώθηκε ότι «διορίστηκε.

Τονίστηκε ότι έγινε επίσης αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο της Anadolu Agency. Σύμφωνα με τα εν λόγω νέα, Serdar Karagöz, Assoc. Δρ. Ismail Caglar, Assoc. Δρ. Yusuf zkır, Καθ. Δρ. Επικοινωνήστε απευθείας με τον Χασάν και Busra Karaduman Aktuna θα περιλαμβάνει.

Ποιος είναι ο Serdar Karagöz;

Ο Serdar Karagöz, ο οποίος σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Bilgi, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του δίκαιο στον Ανθρώπινα Δικαιώματα στο ίδιο πανεπιστήμιο, ακολουθούμενο από το μεταπτυχιακό του στις «Media Studies» στο The New School University των ΗΠΑ. Ο Karagöz εργάστηκε στο τμήμα «The New York Times Syndication» ενώ ήταν στις ΗΠΑ.

Turquoise Media Group στη Νέα Υόρκη που ο Διπλωματικός Ανταποκριτής του ΟΗΕ και ο Karagoz εκπρόσωπος της ομάδας, Sabah επέστρεψαν στην Τουρκία το 2013 ως Διευθυντής του Foreign News.

Ο Karagöz ίδρυσε την εφημερίδα «Daily Sabah» το 2014 και έγινε αρχισυντάκτης.

Από το 2018 έως το 2020, ο Karagöz εργάστηκε ως αρχισυντάκτης του TRT International News Channels, το οποίο περιλαμβάνει τα κανάλια TRT World και TRT Arabi.

Ο Serdar Karagöz είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της TRT από τις 13 Ιανουαρίου 2020.

.Source