Ο γιατρός με εμβόλιο κορώνας στην Ελλάδα μεταφέρθηκε σε εντατική θεραπεία. η κατάσταση δεν σχετίζεται με το εμβόλιο

Ο γιατρός με εμβόλιο κορώνας στην Ελλάδα μεταφέρθηκε σε εντατική θεραπεία.  η κατάσταση αναφέρθηκε ότι δεν σχετίζεται με το εμβόλιο

Αναφέρθηκε ότι ο γιατρός που είχε το εμβόλιο κοροναϊού στην Ελλάδα μεταφέρθηκε σε εντατική θεραπεία και η κατάσταση δεν σχετίζεται με το εμβόλιο.

Ο γιατρός με εμβόλιο κορώνας στην Ελλάδα μεταφέρθηκε σε εντατική θεραπεία.  η κατάσταση αναφέρθηκε ότι δεν σχετίζεται με το εμβόλιο

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Αναπληρωτής επικεφαλής νοσοκομείου κοντά στην Αθήνα, Κορωνοϊός Αναφέρθηκε ότι μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας και επωάστηκε μετά τον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με τα νέα της τηλεόρασης Skai, ο αναπληρωτής επικεφαλής ιατρός ενός νοσοκομείου στον οικισμό Ελευσίνας, 18 χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας, Κορωνοϊός Μετά το εμβόλιο, χειροτέρευσε και μεταφέρθηκε σε εντατική θεραπεία.

Ο 54χρονος γιατρός χωρίς ιστορικό ασθένειας επωάστηκε λόγω ασθένειας του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος, Κορωνοϊός Αναφέρθηκε ότι το τεστ ήταν αρνητικό.

Το ελληνικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι η λοίμωξη που παρατηρήθηκε στον γιατρό δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

Η διαδικασία εμβολιασμού ξεκίνησε στην Ελλάδα στις 27 Δεκεμβρίου. Πρώτα απ ‘όλα, το εμβόλιο Pfizer / BioNTech χρησιμοποιείται στη διαδικασία εμβολιασμού που ξεκίνησε για επαγγελματίες υγείας και όσους ζουν σε γηροκομεία.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source