Ο γιατρός, ο οποίος επίσης εργάστηκε στην Κύπρο, πέθανε από το Covid-19

Έχοντας εργαστεί στο Νοσοκομείο Near East στην Κύπρο για μια περίοδο, ο καθηγητής Δρ. Ο Ahmet Uğur Yılmaz πέθανε στο Σμύρνη λόγω του Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Ιατρικού Συλλόγου Gzlem Gürkut, δήλωσε στα κοινωνικά του μέσα ενημέρωσης ότι ο Yılmaz έχει έρθει στην Κύπρο για χρόνια και διεξάγει παρακολούθηση και θεραπεία ασθενών με καρκίνο στο Νοσοκομείο Near East και συμβάλλει στην εκπαίδευση φοιτητών ιατρικής.

Καθηγητής Δρ. Ο Ahmet Uğur Yılmaz πέθανε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σήμερα στο Σμύρνη λόγω του Covid-19.

Η κοινή χρήση του Gürkut έχει ως εξής:

«Ο καλύτερος του κόσμου, ο αδερφός μου, ο δάσκαλός μου καθηγητής Δρ. Έμαθα ότι ο Ahmet Uğur Yılmaz πέθανε στο Σμύρνη σήμερα λόγω του COVID-19.

Λυπάμαι πολύ. Η καρδιά μου ποναει.

Χάσαμε έναν πολύτιμο γιατρό, έναν καθηγητή, ο οποίος είχε έρθει στην Κύπρο για χρόνια και διεξήγαγε την παρακολούθηση και τη θεραπεία των καρκινοπαθών μας στο Νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής και συνέβαλε στην εκπαίδευση μας και των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής.

Ό, τι λέω και γράφω δεν είναι αρκετό.

Χάρη σε όλη την οικογένεια, τους αγαπημένους, την ογκολογική κοινότητα, τους μαθητές και τους ασθενείς. Κοιμηθείτε ήσυχα στα φώτα, Κύριε ğur.

Καθηγητής Δρ. Ποιος ήταν ο Ahmet Uğur Yılmaz;

Γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1960, καθηγητής Δρ. Ο Ahmet Uğur Yılmaz γνώριζε τις γλώσσες Ιταλικών, Αγγλικών, Γαλλικών και Ισπανικών. Απόφοιτος του Γυμνασίου Galatasaray, καθηγητής Δρ. Ο Ahmet Uğur Yılmaz αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης στην Κωνσταντινούπολη το 1985. Το 1993, ο καθηγητής Δρ. Ο Ahmet Uğur Yılmaz σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Paris Institut Gustave Roussy Clinical Carcinology Program Diploma το 1995-1996. Το 1996-1997, παρακολούθησε το Πρόγραμμα Διπλώματος Πανεπιστημίου Αιματολογίας Ιατρικής Σχολής του Παρισιού Dieu-Broussais. Μεταξύ 1993 και 1997, έλαβε την εξειδικευμένη του εκπαίδευση στην Ιατρική Ογκολογία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Dokuz Eylül. Καθηγητής Δρ. Ο Ahmet Uğur Yılmaz υπηρετούσε στον τομέα της Ιατρικής Ογκολογίας στο Νοσοκομείο Ιατρικού Πάρκου Σμύρνης. Ήταν επίσης επισκέπτης λέκτορας στη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Near East. “

Source