Ο γιος του Σταύρου Flatley της Μεγάλης Βρετανίας, Lagi Andreas, ανακοινώνει την εμπλοκή του μετά από πρόταση της NYE

Ο γιος του Σταύρου Flatley Lagi Andreas δεσμεύεται μετά από μια ρομαντική πρόταση Παραμονής Πρωτοχρονιάς στη φίλη του χθες το βράδυ.

Το νεότερο μισό του χορευτικού ντουέτου, που ανέβηκε στη φήμη ως τέταρτος επιλαχόντας της σειράς Got Talent της Βρετανίας του 2009, ανακοίνωσε τα χαρούμενα νέα του στο Instagram χθες το βράδυ.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με τη σύντομα σύζυγό του, το ζευγάρι έφτιαξε τα χαρούμενα νέα τους με ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Ο τίτλος της εικόνας: “Δεν έχω τελειώσει και oh yehhhh μαντέψτε τι.” [sic]Το μικρότερο μέλος του Stavros Flatley έχει δεσμευτεί

Αποκτήστε αποκλειστικές ιστορίες διασημοτήτων και υπέροχες φωτογραφίες απευθείας στα εισερχόμενά σας με OK καθημερινό ενημερωτικό δελτίο . Μπορείτε να εγγραφείτε στο επάνω μέρος της σελίδας.

Ο Lagi ήταν 12 ετών όταν έκανε ακρόαση για το Got Talent της Βρετανίας, κάνοντάς τον τώρα 24 και τώρα ζει στην Κύπρο όπου διευθύνει ένα κουρείο.

Τα νέα έρχονται μετά την ανακοίνωση ότι ο Σταύρος Flatley είχε «χωρίσει» το 2019.

Ωστόσο, ο πατέρας και ο γιος επανενώθηκαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων για μια ειδική της Βρετανίας Got Talent αφού ο Simon Cowell ζήτησε να συμμετάσχουν.Ο Stavros Flatley έγινε ονομασία των νοικοκυριών αφού εμφανίστηκε στο Britain’s Got Talent το 2009

Ο Lagi είπε στο Mail Online: «Όταν φτάσαμε στο The Champions, σκέφτηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω. Αλλά ο Simon Cowell μου είπε να μην παραιτηθώ για πάντα. Έτσι θα επιστρέψω για παραστάσεις.

Είπε στη δημοσίευση ότι πίστευε ότι είχαν κάνει την πράξη όσο μπορούσαν, ωστόσο, ο Simon Cowell πρότεινε να αφήσουν την πόρτα ανοιχτή.

Είπε: “Το κάνουμε αυτό για 10 χρόνια για ένα αστείο. Έχουμε κάνει τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα, αλλά τι μένει να κάνουμε; Έχουμε κάνει τη Βασιλική Ποικιλία, έχουμε παίξει στην Κίνα, το Μονακό – παντού .Το ζευγάρι συμμετείχε σε ένα χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ της Βρετανίας

“Έτσι, όταν φτάσαμε στο The Champions, σκέφτηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω. Αλλά ο Simon Cowell μου είπε να μην παραιτηθώ για πάντα”, είπε.

Πράγματι, ο Lagi επέστρεψε στη σκηνή για την πρόσφατη χριστουγεννιάτικη ειδική του Got Talent της Βρετανίας, όπου ο Stavros Flately έπαιξε τη διάσημη ρουτίνα τους με μια τόπλες Ashley Banjo.

Ο Σταύρος Φλάτεϊ φημίστηκε με μια ξεκαρδιστική λήψη του ρουτίνα Lord of the Dance του Michael Flatley το 2009.Εμφανίστηκαν σε παραστάσεις όπως το Sugar Free Farm

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι έχει κερδίσει 2 εκατομμύρια £ από τις εμφανίσεις και τις παραστάσεις μετά το όριό τους στο σόου.

Κερδίζοντας περίπου 3.500 £ ανά παράσταση, περιόδευαν στη Βρετανία με ένα campervan και ο Lagi πήρε ακόμη ένα χρόνο από το σχολείο για να αφιερωθεί στην πράξη.

Συνέχισαν επίσης να εμφανίζονται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και περιηγήσεις με την πάροδο των ετών, όπως το Sugar Free Farm και το Dress to Impress.

Ο μπαμπάς του Demi, ο οποίος είναι τώρα 52 ετών, συνεχίζει να παίζει ως Σταύρος Flatley με τον ανιψιό του Samson, 18 ετών.

.Source