Ο γιος, 14 ετών, πυροβολεί τη μαμά και τον μπαμπά νεκρούς πριν ανοίξει το όπλο στον εαυτό του με αιματηρή οργή

Ένας 14χρονος μαθητής πυροβόλησε τους γονείς του νεκρούς πριν γυρίσει τον εαυτό του στο όπλο σε ένα συγκλονιστικό έγκλημα που συγκλόνισε τη Βόρεια Κύπρο, αναφέρουν αναφορές.

Τα πτώματα του Ιμπραήμ Κομπανόγλου, 52 ετών και της συζύγου Μπένγκου, 48 ετών, βρέθηκαν από γείτονες αφού σκοτώθηκαν καθώς κοιμόντουσαν στην πατρίδα τους στο Λευκόνικο.

Ο Çınar Çobanoğlu, 14 ετών, πέθανε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Βόρεια Κύπρο

3

Ο Çınar Çobanoğlu, 14 ετών, πέθανε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Βόρεια ΚύπροΠίστωση: @ bengu.cobanoglu.3 / Newsflash

Ο νεότερος γιος τους – ο Cınar Cobanoglu – βρέθηκε ξαπλωμένος σοβαρά τραυματισμένος κοντά, αλλά πέθανε αφού μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Burhan Nalbantoğlu από ιατρούς

Οι γείτονες ειδοποιήθηκαν όταν ο άλλος γιος του ζευγαριού, ο 18χρονος Ερλάπ, έτρεξε στο σπίτι τους για να κρυφτεί, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ο «μικρότερος αδερφός του είχε τρελαίνει».

Έσπευσαν στην ιδιοκτησία και βρήκαν τους γονείς του νεκρούς στο κρεβάτι, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων sozcu.com.

Ένας από τους γείτονες είπε: «Ξυπνήσαμε στις τρεις το πρωί με βίαιο χτύπημα στην πόρτα μας.

Ο Ιμπραήμ Κομπανόγλου, 52 ετών, και η σύζυγος Μπένγκου Κομπανόγλου, 48 ετών, πυροβολήθηκαν στο κρεβάτι

3

Ο Ιμπραήμ Κομπανόγλου, 52 ετών, και η σύζυγος Μπένγκου Κομπανόγλου, 48 ετών, πυροβολήθηκαν στο κρεβάτιΠίστωση: @ bengu.cobanoglu.3 / Newsflash
Η Μπενγκού Κομπανόγλου σκοτώθηκε καθώς κοιμόταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής

3

Η Μπενγκού Κομπανόγλου σκοτώθηκε καθώς κοιμόταν τις πρώτες πρωινές ώρες της ΠαρασκευήςΠίστωση: @ bengu.cobanoglu.3 / Newsflash

“Το μεγαλύτερο παιδί ήρθε σε εμάς και είπε,” Τρέξε, σώσε με, ο Cınar απολύθηκε. Τρέξε, κοίτα, νομίζω ότι έκανε κάτι στον εαυτό του.

“Δεν ακούσαμε πυροβολισμούς … Βρήκα το αγόρι να κάθεται στο αίμα.

“Κάλεσα το ασθενοφόρο και την αστυνομία. Βάζουμε το παιδί στο ασθενοφόρο λέγοντας ότι μπορείς να τον σώσεις.”

Τούρκοι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι εξακολουθούν να ερευνούν την τραγωδία της Παρασκευής το πρωί.

Εκπρόσωπος είπε ότι οι γονείς “έχασαν τη ζωή τους στη σκηνή πυροβολήθηκαν με πιστόλι στην κρεβατοκάμαρα της κατοικίας τους”.

Πρόσθεσε: “Ο Cınar Cobanoglu μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο, παρά όλες τις παρεμβάσεις, έχασε τη ζωή του επειδή δεν μπορούσε να σωθεί.”

Source