Ο Γκάρικ πήρε ένα άγγιγμα της κατηγορίας του συλλόγου

Κύριο στοίχημα: Garrick Higgo μονόδρομο @ 35/1

Η προβολή μου για το συμπέρασμα του Austrian Golf Open της περασμένης εβδομάδας είχε περισσότερα από ένα εστίαση της προσοχής.

Από τη μία πλευρά ήθελα να δω την επιλογή της περασμένης εβδομάδας ο John Catlin να επιβεβαιώνει τη νίκη και, παρά τις γενναίες προσπάθειες του Max Kieffer, έκανε ευτυχώς τη δουλειά.

Όμως, έχοντας κάνει την έρευνά μου την Κυριακή πριν από τη δοκιμή αυτής της εβδομάδας, ήμουν επίσης στην περίεργη κατάσταση να ελπίζω Γκάρικ Χίγκο α) δεν θα κορυφωθεί πολύ νωρίς, και β) δεν θα έκανε αρκετά για να κόψει την τιμή του από τους μεταγλωττιστές.

Ευτυχώς, ήμουν ικανοποιημένος και σε αυτό το σκορ.

Ο Higgo έπαιξε καλά όλη την εβδομάδα, βελτιώνοντας το σκορ του με κάθε γύρο (72-71-69-68) και μπορεί εύκολα να είχε φύγει πιο χαμηλα την Κυριακή. Έδωσε πολλές ματιές στο birdie, αλλά ο putter ήταν λίγο κρύος.

Υποψιάζομαι ότι αυτή την εβδομάδα τόσο ο putter όσο και ο Higgo θα απολαύσουν τα θερμότερα κλίματα.

Δεν έχουμε πολλά να συνεχίσουμε, αλλά Γκολφ Meloneras μοιάζει πολύ τυπικό Ιβηρικό / νησιωτικό θέρετρο – ένας μοντέρνος σχεδιασμός χωρίς άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσει μια περιστασιακά αδέξια γη, γρασίδι των Βερμούδων, δυνατότητες για αστραφτερά αεράκια, υπέροχες θερμοκρασίες.

Είναι ένα Ρον Κρίμπι design, ο Αμερικανός που ήταν επικεφαλής αρχιτέκτονας στο Gleneagles Centenary Course όταν εργάστηκε για την ομάδα του Jack Nicklaus και ο οποίος είχε επίσης συμμετοχή στη διάταξη του Gary Player που φιλοξενεί συχνά εκδηλώσεις Sunshine Tour και European Tour.

Συγκεκριμένα, η Meloneras έχει τρία par-5s και αυτό ήταν το πρώτο φως που έπεσε για τον Higgo, επειδή ο 21χρονος Νοτιοαφρικανός ηγείται του φετινού μέσου όρου στο σκορ κοντές τρύπες.

Όμως, η υπόθεσή του εκτείνεται περισσότερο από την ελπιδοφόρα φόρμα και το πάθος για τον μοναδικό κανονισμό.

Η πρώτη του νίκη στο Sunshine Tour; Ήρθε στο Sun City Challenge στα μέσα του 2019 στο Gary Player σειρά μαθημάτων.

Η πρώτη του νίκη το 2020; Στο Serengeti, ένα κομμάτι Jack Nicklaus Design, συνήθως μοντέρνο στην κατασκευή των εκθέσεων και πρασίνων.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, κέρδισε μια πρώτη νίκη στο European Tour – πού ήταν; Στο Royal Obidos, α κλασική παράκτια διαδρομή Iberian resort στο Open de Portugal.

Επίσης τερμάτισε τρίτος στο Cyprus Open στο Aphrodite Hills, άλλο ένα μάθημα με παρόμοιο είδος MO.

Ούτε ήταν η τέταρτη θέση την περασμένη εβδομάδα ένα – ήταν το καλύτερο φινίρισμα του έτους, αλλά ένα τέταρτη κορυφή 20 σε πέντε εκκινήσεις.

Περίμενα το μισό να έχει τιμή στα χαμηλότερα 20, οπότε θα πάρω με χαρά 35/1. Η αριστερή πλευρά είναι μια εξαιρετική προοπτική και αυτό το τεστ φαίνεται ιδανικό για αυτόν.

Επόμενο καλύτερο: Jamie Donaldson μονόδρομο @ 50/1

Ουαλς Τζέιμι Ντόναλντσον έχει απολαύσει κάτι αναγεννησιακό μετά το κλείδωμα, ξεκινώντας τουλάχιστον εννέα κορυφαίες 20 τερματισμούς σε οκτώ μήνες – λάβετε υπόψη ότι χρειάστηκε τεσσεράμισι χρόνια για να καταγράψει τα προηγούμενα εννέα.

Τα καλύτερα του αποτελέσματα μεταξύ αυτών των πρόσφατων προσπαθειών υποδηλώνουν ότι αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι άλλη εξέταση που απολαμβάνει.

Αυτός ήταν δεύτερος στο Gary Player το Νοτιοαφρικανικό Όπεν του Δεκεμβρίου – και τερμάτισε δεύτερος εκεί στο Nedbank Golf Challenge του 2013.

Ήταν επίσης τρίτος στο Κυπριακό Όπεν, παρόλο που μια κακή πλάτη διέκοψε τις ελπίδες της τελευταίας ημέρας.

Παρ ‘όλα αυτά, επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα για να πετάξει στα τελευταία στάδια του Κυπριακού Showdown ως ο χαμηλός σκόρερ, αλλά έπεσε στο τελικό γύρο.

Ο 45χρονος θα συσχετιστεί για πάντα Γυαλιά λόγω των βραβευμένων του Ryder Cup, αλλά ακόμη και ως άτομο του άρεσε το κομμάτι, τερματίζοντας τρίτος και έκτος εκεί.

Είναι επίσης πάντα πάντα αγαπημένη Μαθήματα Ιβηρικής χερσονήσου και νησιών.

Σε Πορτογαλία έχει τρία κορυφαία 10 στο Dom Pedro, δύο στο Oitavos Dunes, ένα στο Quinta da Marinha και ένα άλλο στο Vale do Lobo.

Σε Ισπανία έχει δύο κορυφαία 10 στην Valderrama, και άλλα στα Hipica, Sevilla και Parador Malaga.

Δεν είναι τόσο ισχυρός όσο ο Higgo στο σκορ του par-3, αλλά κατατάσσεται στην 38η φετινή σεζόν και ήταν 18ος πέρυσι.

Η υποστήριξή του δεν είναι χωρίς κίνδυνο, δεδομένου ότι τα προβλήματα της πλάτης του, αλλά η ζέστη θα βοηθήσει.

Μου αρέσει επίσης ότι ο μέσος όρος του ενός έτους με βαθμολογία τον κατατάσσει έκτος σε αυτόν τον τομέα και είναι τρίτος τους τελευταίους έξι μήνες. Με βάση αυτό, και μια καλή πιθανότητα θα του αρέσει το μάθημα, έχει αξία.

Τελικό στοίχημα: Calum Hill μονόδρομος @ 33/1

Όχι η μεγαλύτερη τιμή του τρίο, αλλά ο Σκωτσέζος Calum Hill είναι σε φανταστική μορφή.

Πράγματι, είναι τέταρτος πίσω από τον Ντόναλντσον στη μέση βαθμολογία τους τελευταίους έξι μήνες (η Αντόιν Ρόζνερ είναι πρώτη, η Κέρτ Κιταγιάμα δεύτερη).

Στο τελευταίο του τέσσερις ξεκινούν μόνες τους Έφτασε δεμένος τέταρτος στη Σαουδική Διεθνή, έπειτα έδεσε όγδοος και τρίτος δεύτερος στα δύο τουρνουά της Κένυας.

Στο τελευταίο είχε μια πραγματική ματιά στη νίκη, δεν υποχώρησε ποτέ από την πρόκληση και έπρεπε μόνο να είναι ενθαρρύνεται την επόμενη φορά που θα βρεθεί σε αντιπαράθεση.

Τεντώνοντας λίγο πιο πίσω, υπερηφανεύεται για πέντε πρώτους 15 τερματισμούς στις επτά τελευταίες του εκκινήσεις και σκέφτηκα, όπως ο Higgo, θα είχε τιμή στη δεκαετία του 20, οπότε είμαι ικανοποιημένος να κερδίσω περισσότερα.

Η δεύτερη από αυτές τις πρόσφατες κορυφαίες 15 ήταν η T14η στο Νοτιοαφρικανικό Open στο Gary Player, μια μεγάλη προσπάθεια μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου T114th.

Είμαι, επίσης πήρε αρκετά με την προσπάθειά του στο Open Mauritius στα τέλη του 2019.

Με την πρώτη ματιά, απλώς σημείωσε τον T17th, αλλά είχε ένα προβάδισμα με ένα σουτ και μοιράστηκε το προβάδισμα των 54 οπών.

Το Heritage Golf Club μπορεί να είναι υδραυλικά στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, αλλά από πολλές απόψεις είναι πολύ παρόμοιο με το είδος του γκολφ που θα αντιμετωπίσει αυτήν την εβδομάδα.

Ρίξτε στο top 10 στο Celtic Manor (πέντε par-3 όπως αυτή την εβδομάδα) και βαθμολογία όγδοο για το σκορ par-3 αυτή τη σεζόν, και ο 26χρονος ολοκληρώνει το πλάνο στοιχήματος της εβδομάδας.

Source