Ο γραμματέας της Γρανάδας έκρυψε για 14 ώρες πριν την εμφάνιση του Man Utd

Ένας επιθετικός που έτρεξε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της έδρας της Γρανάδας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε αληθινή αφοσίωση στην αιτία, κρυμμένος στο γήπεδο 14 ώρες πριν την έναρξη και κρυμμένος κάτω από καμβά για να αποφύγει την ασφάλεια.

Οι παίκτες της Γρανάδας μπορεί να είχαν μείνει κυνηγώντας τις σκιές εναντίον της United στην ήττα με 2-0 στο Europa League την Πέμπτη, ωστόσο ο 37χρονος Όλμο Γκαρσία, που ονομάστηκε από τα τοπικά ΜΜΕ ως «Ο Γυμνός Άνθρωπος της Γρανάδας», σίγουρα έκανε επιπτώσεις.

Ο Γκαρσία είναι διάσημος στην πόλη της Ανδαλουσίας και συχνά μπορεί να δει κανείς να περπατά γύρω από τους κοινόχρηστους χώρους που δεν παίζουν τίποτα παρά το κοστούμι γενεθλίων του.

Η φήμη του θα έχει αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο αφού κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να μπει στο κλειστό παιχνίδι στο γήπεδο Los Carmenes, αποφεύγοντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και COVID-19.

Ο Γκαρσία έτρεξε στο γήπεδο στο 10ο λεπτό, ρίχνοντας τον εαυτό του στο πάτωμα και κυλούσε πριν από τη συνοδεία της αστυνομίας.

«Το έφτασε στο γήπεδο από κάτω από έναν μεγάλο καμβά, όπου ήταν κρυμμένος», είπε η αστυνομία.

«Ο άντρας έφτασε στο γήπεδο στις 7πμ αφού πέρασε από την περίμετρο ασφαλείας που βρίσκεται ανάμεσα στο γήπεδο και το κτίριο Palacio de Deportes, όπου είναι σαφές ότι πέρασε τις επόμενες 14 ώρες κρυμμένες κάτω από τον καμβά για να μην δει μέχρι να αποφασίσει να κάνει την κίνησή του. ”

Source