Ο δάσκαλος του Leighton Buzzard «English Live» ονομάστηκε Hero of 2020 από το The Week Junior

Το παιδικό περιοδικό απονέμει το βραβείο στην Holly King-Mand, 37 ετών, η οποία ξεκίνησε τα μαθήματα «English Live» στο YouTube για να βοηθήσει μαθητές και γονείς κατά το πρώτο κλείδωμα.

Τώρα το έθνος πρέπει να μείνει στο σπίτι για άλλη μια φορά, η Χόλι παρακολουθεί ξανά τα μαθήματά της στο English Live, με οπαδούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, της Κύπρου και του Ντουμπάι.

Αντανακλώντας το 2020, η Χόλι είπε: «Τα μεγαλύτερα κυριότερα σημεία ήταν το Βραβείο Πόντων του Φωτός του Πρωθυπουργού και το The Junior Junior. Υπήρχαν φωτογραφίες του καπετάνιου Τομ και του Μάρκους Ράσφορντ … και λίγο παλιά μου στη μέση!

“/>Το άρθρο της Χόλι.  Το όνειρό της είναι να διδάξει μαθήματα για το CBBC ή το BBC Bitesize.
Το άρθρο της Χόλι. Το όνειρό της είναι να διδάξει μαθήματα για το CBBC ή το BBC Bitesize.

«Τώρα βρισκόμαστε ξανά στο κλείδωμα, σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να κάνω μαθήματα για όλους, γι ‘αυτό ξεκίνησα να δημιουργώ αντίγραφα ασφαλείας. Ήταν πραγματικά συντριπτική. Έχω τακτικούς που έρχονται στα εργαστήρια και τα μαθήματα και οι άνθρωποι με έχουν προτείνει σε γονείς και φίλους. “

Από τότε που έληξε το πρώτο κλείδωμα, η Χόλι μπόρεσε να δημιουργήσει μια διαδικτυακή επιχείρηση, προσφέροντας μαθήματα και εργαστήρια, με τα τελευταία να περιλαμβάνουν θέματα όπως το «Shakespearean Christmas Puns», «Write Like a Journalist» και «Gothic Writing».

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο συναρπαστικό νέο. Αποκάλυψε ότι πρόκειται να γεννήσει το τρίτο της παιδί την περίοδο του Πάσχα.

Η Χόλι, η οποία έχει «ταπεινωθεί από την απάντηση», είπε: «Έλαβα ένα κουτί με μπράουνις από μια οικογένεια που είπε:« Είναι εκπληκτικό αυτό που κάνεις να είσαι έγκυος και με μικρά παιδιά. Πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι και καθίστε! ” Και ο Bertie, ο σκύλος μας, είναι τόσο δημοφιλής όσο ποτέ. Μπορώ να τον σηκώσω στα μισά του δρόμου και μπορεί να το ρίξει [into the camera]! “

“/>
Στο εξώφυλλο εμφανίστηκε μια εικόνα κινουμένων σχεδίων της Holly.

Η Χόλι θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μαθητές και τους γονείς για την υποστήριξή τους, τη μαμά της που βοήθησε με το “φωνάζοντας” και το Bee’s Knees Business Club.

Αγγλικά ζωντανά [held during lockdown] πραγματοποιείται στις 11πμ κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή μέσω του YouTube.

Τα εβδομαδιαία live και διαδραστικά μαθήματα της Holly πραγματοποιούνται την Τρίτη και την Τετάρτη το βράδυ (6.45 μ.μ.) και το Σάββατο το πρωί (9.45πμ). Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά, οι ηχογραφήσεις είναι διαθέσιμες. Λεπτομέρειες από το Facebook – «English with Holly».

Source