Ο δήμαρχος Gönyeli Ahmet Benli: “Οι δήμοι ξεχνούν το σχέδιο εμβολιασμού

Ο δήμαρχος Gonyeli Ahmet Benli:

Ο δήμαρχος του Gönyeli Ahmet Benli δήλωσε ότι οι δήμοι είχαν ξεχαστεί στον προγραμματισμό εμβολίων κορανοϊού και είπε: «Είναι ένα απαράδεκτο λάθος εκ μέρους της υγείας των ανθρώπων, κυρίως λόγω της υγείας των δημοτικών υπαλλήλων μας και του κινδύνου μόλυνσης των ανθρώπων που υπηρετούν. Εάν η Ένωση Δήμων μας μπορούσε να είναι ενωμένη, ένα τέτοιο λάθος δεν θα είχε συμβεί ».

Ο δήμαρχος Gonyeli Ahmet Benli:

Ο δήμαρχος του Gönyeli Ahmet Benli, στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «Ευχόμαστε η Ένωση Δήμων να μπορεί να ενωθεί!» εξεγέρθηκε.

Ο Benli επεσήμανε ότι στην καταπολέμηση της πανδημίας, η αστυνομική οργάνωση και οι δήμοι, ιδίως οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας, είναι τα στοιχεία με τον υψηλότερο κίνδυνο και δήλωσε ότι οι δήμοι ξεχάστηκαν στο σχέδιο εμβολιασμού.

Ο δήμαρχος του δήμου Gönyeli Benli είπε: «Αυτό είναι ένα απαράδεκτο λάθος εκ μέρους της υγείας των ανθρώπων, ειδικά λόγω της υγείας των δημοτικών υπαλλήλων μας και του κινδύνου μόλυνσης των ανθρώπων που υπηρετούν. “Εάν η Ένωση Δήμων μας μπορούσε να είναι ενωμένη, ένα τέτοιο λάθος δεν θα είχε συμβεί.”

.Source