Ο Δήμος Iskele αρχίζει να πολεμά ενάντια στο σκαθάρι πεύκων

Ο Δήμος Iskele αρχίζει να πολεμά ενάντια στο σκαθάρι πεύκων

Στο Iskele, ο σκαθάρι του πεύκου θα υποβληθεί σε επεξεργασία με βιολογικό ψεκασμό.

Ο Δήμος Iskele αρχίζει να πολεμά ενάντια στο σκαθάρι πεύκων

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο Δήμος Iskele έλαβε μέτρα κατά τη νέα περίοδο κατά του σκαθαριού, το οποίο απειλεί τη συνέχεια των δασών και επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη υγεία. Ο Δήμος Iskele θα ξεκινήσει τον βιολογικό ψεκασμό από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, προκειμένου να αποτρέψει το σκαθάρι των πεύκων στα πεύκα στο Iskele και στα χωριά του.

ΠΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΨΑΡΙΣΜΑ

Ο Δήμος Iskele, ο οποίος θα ξεκινήσει την καταπολέμηση του σκαθάρι με ψεκασμό τζαμιών, χώρων πικ-νικ, σχολικών κήπων, πάρκων με πεύκα εντός των συνόρων του Δήμου Iskele, θα ξεκινήσει τον αγώνα ενάντια στα σκαθάρι πεύκων τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, δεν θα βλάψει τα ζωντανά πλάσματα και τους ανθρώπους που ζουν στο δάσος και θα προστατεύσει την οικολογική ισορροπία. θα αναλάβει.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΥΚΩΝ ΣΕ Ή ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΑ

Ο αγώνας ενάντια στο σκαθάρι πεύκου, που θα ξεκινήσει με το Iskele, θα συνεχιστεί στα χωριά του Δήμου Iskele. Οι πολίτες με πεύκο στον κήπο του σπιτιού τους, κοντά ή γύρω θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν από αυτήν την υπηρεσία δωρεάν. Οι πολίτες που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για ψεκασμό στο Δήμο Iskele θα μπορούν να εγγραφούν τηλεφωνώντας στο 0542 853 26 35.

Άλλες ειδήσεις İSKELE

.Source