Ο Δήμος Iskele ξεκινά την καταπολέμηση του Pine Bug

Ο Δήμος Iskele έλαβε μέτρα κατά τη νέα περίοδο κατά του σκαθαριού, το οποίο απειλεί τη συνέχεια των δασών και επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη υγεία. Ο Δήμος Iskele θα ξεκινήσει τον βιολογικό ψεκασμό από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, προκειμένου να αποτρέψει το σκαθάρι των πεύκων στα πεύκα στο Iskele και στα χωριά του.

ΠΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΨΑΡΙΣΜΑ

Ο Δήμος İskele, ο οποίος θα ξεκινήσει την καταπολέμηση του σκαθαριού από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, ψεκάζοντας τα τζαμιά με πεύκα, χώρους για πικνίκ, σχολικούς κήπους, πάρκα εντός των συνόρων του Δήμου İskele, θα χρησιμοποιήσει βιολογικό ψεκασμό. Δεν θα βλάψει τα ζωντανά πλάσματα και τους ανθρώπους που ζουν στο δάσος και θα προστατεύσει την οικολογική ισορροπία.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΥΚΩΝ ΣΕ Ή ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 05428532635

Ο αγώνας ενάντια στο σκαθάρι πεύκου, που θα ξεκινήσει με το Iskele, θα συνεχιστεί στα χωριά του Δήμου Iskele. Οι πολίτες με πεύκο στον κήπο του σπιτιού τους, κοντά ή γύρω θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν από αυτήν την υπηρεσία δωρεάν. Πολίτες που θέλουν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Iskele για ψεκασμό 0542 853 26 35 Θα μπορούν να εγγραφούν στον αριθμό τηλεφώνου.

.Source