Ο Δημήτρης Λιγνάδης “αρνείται όλες τις κατηγορίες, είναι ειλικρινής και ειλικρινής”, λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε ότι ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης ενημέρωσαν τις αρχές για το πού βρίσκεται πριν από την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τη σύλληψη του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη έγιναν από τον δικηγόρο του Νίκο Γεωργουλέα.

Ερωτηθείς για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Γεωργουλίας είπε ότι παρά τις φήμες, «ήρθαμε εθελοντικά στη ΓΚΑΔΑ» αναφερόμενος στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψή του.

https://www.youtube.com/watch?v=hoc69-sSQgs:

Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Λιγνάδης, εξήγησε ότι το απόγευμα «ενημερώσαμε αμέσως ότι δεν υπήρχε έρευνα» (ο Δημήτρης Λιγνάδης) τον παρέδωσε στις αρχές. Αμέσως μετά, ενημερωθήκαμε για την επιστολή σύστασης, ήρθε οικειοθελώς. Είπε ότι δεν υπήρχε θέμα να κρύβεται ή να δραπετεύει. “

Τώρα, εξήγησε ο κ. Γεωργουλέας, ο Δημήτρης Λιγνάδης “θα παραδοθεί στον ανακριτή εάν δεν κάνω λάθος στο 19ο τακτικό συμβούλιο.” Ερωτηθείς για τα εγκλήματα εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, ο δικηγόρος του είπε: «Θα λάβουμε το φάκελο της υπόθεσης. Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες όσο γνωρίζω ότι είναι για βιασμό. “

https://www.youtube.com/watch?v=N6Bkk70kc7w:

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τους ισχυρισμούς εναντίον του

Εκείνη τη στιγμή, ο Νίκος Γεωργουλίας είπε, “Έχω ακούσει πολλές συζητήσεις για διαφορετικά σπίτια. “Είναι στην Αθήνα. Ενημερώθηκε για τα νέα και το ένταλμα σύλληψης για το πού βρίσκεται πολύ νωρίτερα.” Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Δημήτρης Λιγνάδης πιθανότατα θα πάει στο γραφείο ενός αρμόδιου ανακριτή αύριο ή την επόμενη μέρα, σύμφωνα με αυτόν.

“Δεν έχω λάβει το υλικό της υπόθεσης, το κατηγορητήριο, δεν θέλω να κάνω δήλωση. Αρνείται τους ισχυρισμούς. Ο κ. Λιγνάδης, όπως έχω πει προηγουμένως, είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, ειλικρινής με μια οργανωμένη νοοτροπία. […] Περνάμε τη νομική διαδικασία. Αρνείται ό, τι ακούτε. Η διαδικασία πρέπει να διεξάγεται όχι από τα δικαστήρια των ανθρώπων, αλλά από τακτικά δικαστήρια. “Θα έχει την ευκαιρία να ακούσει”, κατέληξε.

Το κατηγορητήριο είναι σοβαρό

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα δεδομένα και οι μαρτυρίες που συλλέχθηκαν από τους εισαγγελείς οδήγησαν στη δίωξη του εγκλήματος. Ο φάκελος υποβλήθηκε στον ανακριτή που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης.

Τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους εισαγγελείς της πρωτοβάθμιας, Κώστα Σπυρόπουλο και Νίκο Στεφανάτο, τους οδήγησαν σε ποινική δίωξη για το έγκλημα του βιασμού. Ο φάκελος της υπόθεσης παραδόθηκε αμέσως στον ανακριτή, ο οποίος συμφώνησε να εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Τα νέα στοιχεία βιασμού από διάσημο σκηνοθέτη ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικά. Ο μάρτυρας είχε καταθέσει στο γραφείο του εισαγγελέα την προηγούμενη ημέρα, ισχυριζόμενος ότι είχε επίσης βιαστεί από συγκεκριμένο διευθυντή τα τελευταία έξι χρόνια.

Πηγές: iefimerida.gr/protheothema.gr

Source