Ο Δημήτρης Νεοκλέος և Ο Στέλιος Ιαλούρος μας μιλάει για το E-HCert

Ο Δημήτρης Νεοκλέος և Ο Στέλιος Ιαλούρος μας μιλάει για το E-HCert

“Ο: ΜΙ:HCert: στοχεύει να επεκτείνει το πλήρες πεδίο του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, να γίνει μια γέφυρα μεταξύ του GESY, հիվանդ εξωτερικών ασθενών և ιατρικών κέντρων և.

Δημήτρης Νεοκλέους, ΜΙ:διαστημικό σύστημα Μ:VeChain ցանկ Στέλιος Γιαλούλου Α, Ιδιωτικό Νοσοκομείο Aretaio IO CIO և I-DANTE TE տեխնոլոգ նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը ::::::::::::::: ΜΙ:HCert:, Εφαρμογή: ΜΙ:Υγεία: Πιστοποιητικό: (E-HCert) είναι εδώ για να καταγράψει τα αποτελέσματα εργαστηρίου COVID-19 ճիշտ περισσότερα.

Πρώτα απ ‘όλα, θα θέλαμε να μας πείτε για το ρόλο της εφαρμογής γενικά ΜΙ:Υγεία: Πιστοποιητικό: σε διαφορετική περίπτωση ΜΙ:HCert:;

ΓΓ. Ο ρόλος της εφαρμογής E-HCert είναι η ψηφιοποίηση του ιατρικού φακέλου του ασθενούς. Μέσω αυτής της εφαρμογής, κάθε πολίτης έχει άμεση πρόσβαση στην ιατρική του εργασία, κατανοεί καλύτερα την κατάσταση της υγείας του. Επιπλέον, με αυτήν την εφαρμογή, έχει τον πλήρη έλεγχο των ιατρικών του δεδομένων, δηλαδή με ποιον μπορεί να τα κοινοποιήσει για πόσο καιρό. Η εφαρμογή αξιοποιεί πλήρως τις δημόσιες δυνατότητες blockchain για να εξασφαλίσει πλήρη εμπιστευτικότητα, προστασία και εγκυρότητα των ιατρικών δεδομένων του ασθενούς.

Τι σας ώθησε να δημιουργήσετε αυτήν την εφαρμογή;

ΔΝ. Είναι γεγονός ότι τα προγράμματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, όπως στον τραπεζικό τομέα (e-banking), στο λιανικό εμπόριο (e-shopping), αλλά και σε προγράμματα παράδοσης φαγητού που βρίσκονται στην εποχή του κοροναϊού. ταχεία ανάπτυξη ընդուն δημόσια αποδοχή.

Αλλά ενώ υπάρχουν εφαρμογές για σχεδόν κάθε δραστηριότητα στη ζωή μας, δυστυχώς, πριν από το E-HCert, δεν υπήρχε εφαρμογή που να εξυπηρετούσε το πιο πολύτιμο πλεονέκτημα ενός ατόμου – την υγεία του.

Το E-HCert δεν είναι απλώς μια εφαρμογή αρχειοθέτησης ιατρικών δεδομένων. Χρησιμοποιεί δημόσια τεχνολογία blockchain, διασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο των υποθέσεων του ασθενούς από τον νόμιμο δικαιούχο, διασφαλίζοντας παράλληλα την αξιοπιστία, τη διαφάνεια και την εμπιστευτικότητα μεταξύ ιατρικών κέντρων / ιατρών և ασθενών և.

Μπορείτε να μας καθοδηγήσετε βήμα-βήμα στον κόσμο της εφαρμογής ΜΙ:HCert:;

Ս. Գ. Καθώς έχω ήδη συζητήσει τις ιδιαιτερότητες της χρήσης του E-HCert want Θέλω να αποφύγω καθαρά θεωρητικά πλαίσια, προσκαλώ όποιον θέλει να βιώσει αυτό το πρόγραμμα σε πραγματικό χρόνο να επισκεφτεί είτε το Aretaio Hospital είτε το Mediterranean Hospital Clinical Laboratories. Η Κύπρος για τις επόμενες εργαστηριακές της δοκιμές καθώς αυτά τα δύο νοσοκομεία την εφαρμόζουν στην πράξη.

Δημήτρης Νεοκλέους, Επικεφαλής του Οικοσυστήματος στο VeChain

Πράγματι, μέχρι τώρα έχουμε δει ότι αυτά τα ιδιωτικά νοσοκομεία έχουν συνδέσει την εφαρμογή με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων των ασθενών τους. Σκοπεύετε να συνεργαστείτε με άλλα ιατρικά κέντρα εκτός ή εντός του GESY;

ΔΝ. Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με το GESY G ιατρικά κέντρα εκτός և όχι μόνο για κλινικές εργαστηριακές εξετάσεις / αποτελέσματα ασθενών. Το E-HCert στοχεύει να επεκτείνει ολόκληρο τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης դառնալ ώστε να γίνει γέφυρα μεταξύ των ασθενών GESY և ιατρικών κέντρων և. Έτσι, κάθε πολίτης θα έχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο ιατρικό του έργο. Πρέπει να σημειωθεί ότι το E-HCert δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τα υπάρχοντα συστήματα λογισμικού ιατρικού κέντρου, αλλά να τα συμπληρώσει.

Πώς μπορεί η εφαρμογή να βοηθήσει στη λειτουργία της χημείας և άλλων ιατρικών εργαστηρίων;

ΓΓ. Με την εισαγωγή του E-HCert, οι καθυστερήσεις της γραφειοκρατίας παραμερίζονται, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια και την άμεση πληροφόρηση τόσο για τους δικαιούχους του ασθενούς όσο και για τους υπαλλήλους υγειονομικής περίθαλψης.

Stelios ial ialouros, Πρόεδρος της Τεχνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του CIO և IDANTE του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Aretaio

Εφαρμογή: ΜΙ:HCert: Παρέχει την απαραίτητη προστασία για τα προσωπικά δεδομένα του ασθενούς; έναΝαι, με ποιο τρόπο;

ΔΝ. Πριν από την κατασκευή της εφαρμογής, αφιερώθηκε σημαντικός χρόνος για τη συμμόρφωση της αίτησης με την ισχύουσα νομοθεσία, ιδίως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του ασθενούς.

Η αρχιτεκτονική της εφαρμογής βασίζεται στην εμπιστευτικότητα του σχεδιασμού, και γι ‘αυτό το E-HCert είναι το πρώτο πρόγραμμα στον κόσμο που χρησιμοποιεί δημόσια τεχνολογία blockchain, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με το GDPR.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για την αίτηση; ΜΙ:HCert:;

ΓΓ. Τα σχέδιά μας για το μέλλον της εφαρμογής E-HCert έχουν εξαπλωθεί σε όλους τους τομείς της υγείας των ασθενών, πέρα ​​από τα κλινικά εργαστήρια, με απώτερο στόχο να καταστήσουμε το E-HCert την απόλυτη ιατρική ψηφιακή εφαρμογή. η περίπτωση του ασθενούς. Η χρήση του E-HCert έχει ήδη αξιολογηθεί և αναγνωριστεί από ιατρικά ιδρύματα εκτός Κύπρου (εντός της ΕΕ և εκτός των συνόρων της), և Μπορώ να σας πω ότι βρισκόμαστε ήδη σε προχωρημένο στάδιο μαζί τους για να αποδεχτούμε την αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή ΜΙ:HCert:, εισάγετε τον ιστότοπο https://www.e-hcert.com/ ή καλέστε τηλ. : +357 25250543:

Facebook: https://www.facebook.com/E-HCert-App-100884295271906

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/e-hcert-app:

Source