Ο δημοσιογράφος σχολιάζει την πιθανότητα του Swindon να μεταφέρει το ενδιαφέρον στον άνδρα της Wigan

Ο Wigan Athletic δημοσίευσε μια δήλωση νωρίτερα σήμερα που ανακοίνωσε ότι ο Joe Garner εγκατέλειψε το σύλλογο με κοινή συναίνεση.

Ο Γκάρνερ, ο οποίος έφτασε στο Στάδιο DW στις αρχές Αυγούστου 2018 με 1,3 εκατομμύρια λίρες από το Ίπσουιτς Τάουν, πρόκειται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η δήλωση του Wigan και ο Garner κινούνται

Η δήλωση του Wigan αναφέρει:

«Ο Wigan Athletic μπορεί τώρα να επιβεβαιώσει επίσημα το συμβόλαιο του επιθετικού Joe Garner έχει τερματιστεί με αμοιβαία συναίνεση.

Ο Γκάρνερ, 32 ετών, ζήτησε από τους Κοινούς Διαχειριστές να καταγγείλουν τη σύμβασή του για να του επιτρέψουν να ακολουθήσει μια νέα πρόκληση και – μετά από διαβούλευση με το προπονητικό προσωπικό – το αίτημά του έγινε απρόθυμα αποδεκτό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Joe για τις προσπάθειές του κατά τη διάρκεια του χρόνου του με τον Wigan Athletic

Ο 32χρονος Γκάρνερ είναι έτοιμος να κάνει την επόμενη κίνηση στην καριέρα του, μια καριέρα που τον έχει δει να αποδεικνύεται όπως οι Μπλάκμπερν, Νότιγχαμ Φόρεστ, Γουότφορντ και Ρέιντζερς.

Alex Burstow / Getty Images Sport

Τα επόμενα βήματα του Garner – σπίτι ή μακριά

Με τον Joe Garner να αποχωρεί από το Στάδιο DW, προφανώς έχουν αρχίσει να γίνονται ερωτήσεις σχετικά με το πού θα βρεθεί στη συνέχεια. Ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο Alan Nixon. ήταν μια ερώτηση που γρήγορα έκλεισε:

Επιπλέον, όταν πιέζεται περαιτέρω ως προς την κατεύθυνση που θα πάρει ο Garner, ο Nixon πιστεύει ότι ο πρώην επιθετικός του Wigan δεν μένει σε αυτές τις ακτές. Tweet στο Twitter ότι το μελλοντικό του ποδόσφαιρο βρίσκεται μακριά από αυτές τις ακτές:

Αυτή η άποψη, ότι κατευθύνεται στην Κύπρο είναι κάτι που υποστηρίζεται από αναφορές από νωρίτερα αυτό το μήνα ότι κατευθύνεται στο APOEL Λευκωσία για να συνδεθεί με τον MickMcCarthy που τον διευθύνει στην πόλη Ipswich.

Πρέπει ο Joe Garner να εξετάζει το ποδόσφαιρο στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό;

Σπίτι.

Μείνετε με αυτό που γνωρίζετε.

Μακριά.

Νέες περιπέτειες, νέα μέρη.

Source