Ο διάσημος δημοσιογράφος Karaivaz πεθαίνει

Ο διάσημος Έλληνας δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ σκοτώθηκε σε ένα μικρό πάρκο κοντά στο σπίτι του στην Αθήνα ως αποτέλεσμα ενός ένοπλου

Διάσημος Έλληνας δημοσιογράφος Giorgos KaraivazΣκοτώθηκε ως αποτέλεσμα ενός ένοπλου σε ένα μικρό πάρκο κοντά στο σπίτι του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις στον ελληνικό τύπο. Ο Καραϊβάζ επιτέθηκε στις 14:00 περίπου σε ένα μικρό πάρκο κοντά στο σπίτι του. Πέθανε πεπειραμένος δημοσιογράφος, ο οποίος πυροβολήθηκε τουλάχιστον έξι φορές.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας έμπειρος δημοσιογράφος της αστυνομίας, δέχτηκε επίθεση με ένα σιγαστήρα όταν επέστρεφε στο σπίτι από την πρωινή εκπομπή στο Star TV. Το άψυχο σώμα του Karaivaz βρέθηκε έξω από το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του σε ένα μικρό πάρκο κοντά στο σπίτι του. Αν και η επίθεση θεωρείται μια προγραμματισμένη επίθεση, σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη του ατόμου ή των ατόμων που απειλούν τον Karaivaz.

Εξηγώντας ότι οι δράστες ήταν δύο άτομα με μοτοσικλέτες και αμέσως έφυγαν από τη σκηνή, Έλληνες αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησε μια διεξοδική έρευνα για το ζήτημα.

Τελευταία ενημέρωση: 09.04.2021 21:31

.Source