Ο διάσημος ράπερ DMX πέθανε

Ο διάσημος ράπερ και ηθοποιός DMX νοσηλεύτηκε πρόσφατα με καρδιακή προσβολή.

Τα θλιβερά νέα προήλθαν από τον διάσημο ράπερ σήμερα. Ανακοινώθηκε ότι ο DMX πέθανε σε ηλικία 50 ετών.

Στην Τουρκία, πολλά από τα οποία έχουν μια μεγάλη βάση θαυμαστών και περιλαμβάνουν τους Jay-Z, Ja Rule, Eve και LL Cool J, καθώς εργάζονται σε πολλά κοινά έργα με ονόματα και ειδικά η δεκαετία του 1990 σηματοδότησε το ραπ και το hip-hop σχήμα είναι μια περίοδος θεραπείας σε εντατική φροντίδα που μπορούσε να δει.

Ήταν γνωστό ότι το DMX, το οποίο ήταν γνωστό ότι χρησιμοποιεί ναρκωτικά για πολλά χρόνια και πήγε στην αποκατάσταση, ήταν αναίσθητο.

Ο δικηγόρος του 50χρονου Earl Simmons, χρησιμοποιώντας το όνομα σκηνικού DMX, είπε: «Ήταν συνδεδεμένος με τη μονάδα υποστήριξης ζωής. “Όχι τώρα, μπορεί να αναπνέει και να εκπνέει, αλλά η εγκεφαλική του δραστηριότητα είναι πολύ μικρή.”

ΠΑΙΧΝΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΜ

Η DMX έχει 15 παιδιά στο παρελθόν, εκτίει ποινές φυλάκισης για εγκλήματα όπως σκληρότητα σε ζώα, ανεύθυνη κυκλοφορία και κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Η DMX, που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστή σχετικά με τη φοροδιαφυγή το 2018, έπαιξε το δικό της τραγούδι κατά την ακρόαση. Ο δικαστής έπεισε τον DMX να είναι “καλό άτομο” και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 1 έτους.

Εκτός από τη μουσική του καριέρα, έχει συμμετάσχει σε πολλά κινηματογραφικά έργα, όπως ταινίες όπως το Cradle 2 the Grave και το Romeo Should Die.

.Source