Ο διάσημος τραγουδιστής “καίει” Λιγνάδης, σχεδιάζει … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μια άλλη μαρτυρία περιλαμβάνεται στον φάκελο εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος ασχολείται επίσης με την υποκριτική, εμφανίστηκε στο εισαγγελέα πριν από λίγες ημέρες και ζήτησε να καταθέσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν ανήκει στα θύματα, αλλά ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τον σκηνοθέτη, γι ‘αυτό έχει πληροφορίες για τον κατηγορούμενο. Ο τραγουδιστής ανακρίθηκε ως μάρτυρας, φέρεται να περιγράφει το προφίλ του και την παράνομη πράξη που αποδίδεται στον κατηγορούμενο.

Το υλικό της υπόθεσης ήταν στα χέρια του 19ου τακτικού ανακριτή το Σάββατο το απόγευμα, ο οποίος καλείται να διεξάγει αυτήν την πολύ ευαίσθητη υπόθεση, καθώς αφορά τα εγκλήματα σεξουαλικής βίας εναντίον ανηλίκων. Οι δικαστικές πηγές δεν αποκλείουν ότι ενδέχεται να υπάρχουν άλλες καταγγελίες από τα θύματα, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στην έρευνα, ενώ οι μάρτυρες θα εξεταστούν από τον ίδιο ανακριτή. Ωστόσο, εάν κάποιος καταθέσει αγωγή, το περιεχόμενό του θα συζητηθεί πρώτα από το εισαγγελέα και, στη συνέχεια, σε περίπτωση ποινικής δίωξης θα απευθύνεται στον ανακριτή.

Εξελίξεις σε περίπτωση βιασμού από ηθοποιό

Παράλληλα με την υπόθεση Lignadis, η επιβολή του νόμου «ερευνά» μια άλλη υπόθεση βιασμού στην οποία κατηγορείται ένας γνωστός ηθοποιός. Πριν από λίγες ημέρες, η αγωγή κατατέθηκε από τον Δημήτρη Αντί, ο οποίος παραπονέθηκε ότι το 2006, σε ηλικία 22 ετών, βιάστηκε από ηθοποιό της εποχής του. Για αυτόν τον συγκεκριμένο ηθοποιό, ο οποίος είναι τώρα 37 ετών, υπήρξαν καταγγελίες ότι βρισκόταν στο Λιγνάδη, ως μαθητής του, ότι ήταν παρών στο βιασμό, στον οποίο ανέφερε ότι ο Νίκος Σ. Υπέφερε από τον σκηνοθέτη.

Αυτή η δίκη βρίσκεται στα πρόθυρα περιορισμού, καθώς ο Μάιος του 2021 σηματοδοτεί την 15η επέτειό του. Η έρευνα έχει ανατεθεί στην Αστυνομία · αναμένεται ότι αμέσως, ίσως αύριο, τα υλικά της υπόθεσης θα επιστραφούν στην Εισαγγελία και θα ξεκινήσουν οι εξελίξεις.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source