Ο διαγωνισμός εξωτερικής διαφήμισης της Myad Reklam Limited στην Κερύνεια έχει παραταθεί έως το 2022

Ο διαγωνισμός εξωτερικής διαφήμισης της Myad Reklam Limited στην Κερύνεια έχει παραταθεί έως το 2022

Ο Δήμος Κερύνειας ανανέωσε τον υπαίθριο διαφημιστικό διαγωνισμό με τη Myad Reklam Limited μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο διαγωνισμός εξωτερικής διαφήμισης της Myad Reklam Limited στην Κερύνεια έχει παραταθεί έως το 2022

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από τον Δήμο Κερύνειας, το διαφημιστικό συμβόλαιο υπεγράφη με την εταιρεία Myad Reklam Limited, η οποία προσέφερε το υψηλότερο ποσό.

Ο δήμαρχος Güngördü έκανε ομιλία μετά από αμοιβαίες υπογραφές στην τελετή υπογραφής, στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Nidai Güngördü και ο διευθυντής της Myad Advertising Limited, επιχειρηματίας Emre Zeren Safa:

«Η τελετή υπογραφής, η οποία υποτίθεται ότι θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο λόγω της πανδημικής διαδικασίας, έχει τελειώσει σήμερα. Σε μια τόσο ταραγμένη περίοδο, ειδικά όταν το κέντρο της Κερύνειας και οι γύρω χώροι εργασίας του είναι κλειστά, είναι πολύ σημαντικό για εμάς η Myad Advertising Company να συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί μας κάνοντας μια νέα προσφορά, παρά τις δυσκολίες στα διαφημιστικά κανάλια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Emre Zeren Safa, Διευθυντή της Myad Advertising Company, εκ μέρους μου, των μελών του συμβουλίου και των κατοίκων της πόλης και θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε την πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τα έσοδα που θα κερδίσουμε με αυτήν τη συμφωνία. ”

Μιλώντας στην τελετή υπογραφής, ο διευθυντής διαφημίσεων Myad Emre Zeren Safa. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η προσφορά που υποβάλαμε στο πλαίσιο του διαγωνισμού ανοιχτών καναλιών που βρίσκεται στα σύνορα της Κερύνειας εγκρίθηκε από την δημοτική επιτροπή δημοπρασίας. Συνεχίζοντας να προβάλλουμε αυτά τα διαφημιστικά κανάλια μέχρι τον Ιούνιο του 2022, καταλάβαμε για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η διαφήμιση », είπε.

Ο Σάφα διαβίβασε τις ευχαριστίες του στον Δήμο Κερύνειας, σημειώνοντας ότι ετοίμασαν πολύ πιο ελκυστικά πακέτα για τις επιχειρήσεις στην Κερύνεια και ότι θα ξεπεράσουν αυτήν την ενοχλητική διαδικασία εντελώς.

Άλλα Νέα της Κερύνειας

.Source