Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Πάφου έχει αναβληθεί

Η οργανωτική επιτροπή του διεθνούς μαραθωνίου στην Πάφο “Logicom Cyprus Marathon” ανακοινώνει με μεγάλη λύπη ότι το 2021 Η διεθνής εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή αναβάλλεται εν μέσω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης της στεφανιαίας νόσου (COVID – 19) «μεταξύ πολλών». Αυστηρά περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται από την Κυπριακή Κυβέρνηση.

Παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκαν όλες οι προσπάθειες κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς της χώρας μας, καθώς και με τις οργανωμένες ομάδες շփ με τους εταίρους և, που στοχεύουν στη διοργάνωση της εκδήλωσης τον επόμενο Μάρτιο, δυστυχώς πρέπει να ακυρώσουμε την εκδήλωση λόγω του κινδύνου διεξαγωγής της. βαθμολογείται ως πολύ υψηλό.

Ο Κυπριακός Μαραθώνιος Logicom επιτρέπει στους δρομείς να μετακινήσουν την εγγραφή τους στην επόμενη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου 2021, ενώ ως δεύτερη επιλογή, μπορούν να μεταφερθούν στο 24ο γεγονός του αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της 13ης. Μάρτιος 2022. Επιπλέον, οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν τους αρέσουν οι παραπάνω ημερομηνίες, θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση της 25ης επετείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2023. Στις 12 Μαρτίου.

Ταυτόχρονα, εξετάζεται η δυνατότητα διοργάνωσης του “Virtual Logicom Cyprus Marathon 2021” για τον ερχόμενο Μάρτιο, οι όροι του οποίου θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η οργανωτική επιτροπή του Κυπριακού Logicom Marathon εξακολουθεί να είναι αισιόδοξη ότι αφού ξεπεράσει την επιδημία, όλοι οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μαζί ξανά στον παλαιότερο ιστορικό μαραθώνιο της Κύπρου, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές – τις ομορφιές της ιστορικής πόλης της Πάφου.

Source