Ο διευθυντής Δημήτρης Λιγνάδης είναι ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα. Κατηγορείται για σειριακό βιασμό

Ο Δημήτρης Λιγνάδης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη εντός πέντε ημερών, τότε θα αποφασιστεί εάν θα καταδικαστεί σε προδικαστική κράτηση ή όχι – Διάρκεια σύλληψης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος συνελήφθη και βρίσκεται στη ΓΚΑΔΑ, θα παραπέμψει δίκη σήμερα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, για κατηγορίες «σειριακού βιασμού». Αφού καταθέσει στον εισαγγελέα, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος συμφώνησε να εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον του. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη εντός πέντε ημερών, μετά την οποία θα αποφασιστεί εάν θα καταδικαστεί σε προδικαστική κράτηση ή όχι. Δεδομένου ότι οι κατηγορίες εναντίον του για σειριακό βιασμό είναι σοβαρό έγκλημα, είναι πολύ πιθανό ότι θα συλληφθεί.

“Θα παρουσιαστεί στον ανακριτή, θα λάβουμε το υλικό της υπόθεσης, θα μελετήσουμε τα αντίγραφά της. Απ ‘όσο γνωρίζω, πρόκειται για βιασμό (κατηγορία). Αρνείται όλους αυτούς τους ισχυρισμούς. Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες “, δήλωσε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Λιγνάδης, Νίκος Γεωργουλέας.

Σύλληψη του Χρονολογίου του Λιγνάδη

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος σκηνοθέτης και ηθοποιός συνελήφθη το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, για κατηγορίες για «σειριακό βιασμό».

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές ενημερώθηκαν για το ένταλμα σύλληψης εναντίον του και παρουσιάστηκαν οικειοθελώς στη GADA, όπου συνελήφθη. Λίγες ώρες πριν από την έκδοση της παραγγελίας, ιδίως στις 3 μ.μ. Στα 45, ο Λιγνάδης εμφανίστηκε στο ΓΚΑΔΑ με τον δικηγόρο του, ρώτησε αν υπήρχε ένα έγγραφο και έφυγε όταν ενημερώθηκε ότι ο Ελ δεν είχε τίποτα στα χέρια του. .ΑΣ. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, εκδόθηκε η εντολή, οπότε ο διάσημος σκηνοθέτης πήγε στη GADA για δεύτερη φορά. Κατά την πρώτη του επίσκεψη, ο Δημήτρης Λιγνάδης έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του στις αρχές, οι οποίες τον κάλεσαν μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Οι κατηγορίες εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη αυξάνονται

Όλο και περισσότερες καταγγελίες υποβάλλονται στο εισαγγελέα κατά του σκηνοθέτη του διάσημου θεάτρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας μάρτυρας κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης τη βίασε επίσης πριν από 5 χρόνια.

Ο μάρτυρας κλήθηκε από τον εισαγγελέα στο πλαίσιο της έρευνας της πρώτης αγωγής που κατέθεσε ο 40χρονος Βασίλης Κ. “Η κατάθεσή του λέγεται ότι είναι πολύ σημαντική για τις ενέργειες του σκηνοθέτη, καθώς η περιγραφή του δεν απαγορεύεται.” Λέγεται ότι την Παρασκευή έδωσε αποδείξεις σε μια γυναίκα μάρτυρα που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανήκε στον στενό κύκλο του σκηνοθέτη μέχρι το 2017, σαν να είπε ότι ήξερε ότι είχε σχέσεις με ανήλικο.

Η Εισαγγελία του Πρωτοδικείου ενώνει την κατάθεση με απόλυτο απόρρητο

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η Εισαγγελία του Πρωτοδικείου είχε προηγουμένως συμμετάσχει σε έναν περίπλοκο αγώνα δρόμου για ένα ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με τον διάσημο σκηνοθέτη, τον ηθοποιό, πριν κάνει την κίνηση του. Με απόλυτο απόρρητο, κάλεσε μάρτυρες, πήρε μαρτυρία και προσπάθησε να «κουμπώσει» κομμάτια διαμαρτυρίας με στοιχεία που θα τον οδηγούσαν σε ασφαλή πορεία, όπως η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Η δίκη, η οποία βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέων την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, և αυτό που περιγράφεται σε αυτήν σήμερα από έναν 25χρονο άνδρα, δεν εμπίπτει στο καταστατικό των περιορισμών. Ο ενάγων είναι ένα άτομο που δεν έχει μπροστά τους իրենց δεν μπορεί να έχει σύντομα, επειδή βρίσκεται στη σκανδιναβική χώρα. Ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι η κατάθεσή του θα αναζητηθεί μέσω νομικής συνδρομής. Μέχρι τότε, ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες που παρέχονται από τον 25χρονο – φαίνεται να συμβαίνει.

Τα λόγια του 25χρονου άνδρα և τα ονόματα που αναφέρονται στις αγωγές του ερευνήθηκαν, ο εισαγγελέας κάλεσε έναν από τους ανθρώπους և για να επιβεβαιώσει τις υποθέσεις που αναφέρονται στην αγωγή του 25χρονου άνδρα για το Modus. στην όπερα ενός διάσημου σκηνοθέτη. Στην πραγματικότητα, δεν αποκλείεται ότι σύντομα θα κληθούν και άλλα άτομα, τα οποία θα παρέχουν νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση εάν επιβεβαιώσουν την ίδια συμπεριφορά.

Πηγή: Έθνος

Source