Ο Διευθυντής Επικοινωνιών της Προεδρίας Altun είπε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει το PKK

Φαχρετίν ΑλτούνΚοινοποιήθηκε στα Αγγλικά στον λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με την υποστήριξη της Ελλάδας για το PKK.

Τρομοκρατικές οργανώσεις της Τουρκίας, DAESH, FETÖ και PKK“Είτε για ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών που περιγράφει τους αγώνες που μοιράζονται ο Altun,” η Ελλάδα κάνει τρομοκρατικές οργανώσεις, ειδικά το PKK. Οι πραγματικοί πρόσφυγες που αφήνονται να πεθάνουν στο Αιγαίο, τρομοκράτες στεγάζονται σε λεγόμενα στρατόπεδα προσφύγων εντός των συνόρων της ΕΕ, του ΝΑΤΟ για την Τουρκία Σχεδιάζει επιθέσεις αυτοκτονίας και τρομοκρατικές ενέργειες. Είναι καιρός να σταματήσει η ασυλία της Ελλάδας. ” βρήκε την αξιολόγηση.

Στα βίντεο που μοιράστηκαν Αν και η Τουρκία ήταν αποφασισμένη να καταπολεμήσει την τρομοκρατία, ορισμένες ξένες χώρες υπογράμμισαν ότι βοήθησαν αυτές τις ομάδες.

Στο βίντεο, το οποίο ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει καταστεί καταφύγιο τόσο για το PKK όσο και για το FETO, αναφέρεται ότι ο ηγέτης της τρομοκρατίας Αμπντουλάχ Οτσαλάν πήγε στην Αθήνα το 1999 και χρησιμοποίησε ένα ελληνοκυπριακό διαβατήριο.

Υπενθυμίζοντας ότι ο Öcalan συνελήφθη ενώ μεταφέρθηκε από την κατοικία του Έλληνα Πρέσβη στο Αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι, δηλώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης του Öcalan, η Ελλάδα παραδέχτηκε πώς είχε υποστηρίξει το PKK για χρόνια.

Στο βίντεο, το οποίο τόνισε ότι ο Öcalan είπε ότι οι μαχητές του ΡΚΚ εκπαιδεύτηκαν όπλα στο στρατόπεδο του Λαυρίου, υπογραμμίστηκε επίσης ότι το εν λόγω στρατόπεδο εξακολουθεί να είναι ενεργό.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η Ελλάδα υποστήριξε ανοιχτά τα μέλη του FETO μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, και ότι οι συνωμότες πραξικοπήματος που έφυγαν σε αυτήν τη χώρα περιπλανήθηκαν άνετα σε όλη τη χώρα αντί να εκδοθούν.

Στο βίντεο, εκφράζονται οι γείτονες της Άγκυρας, ιδιαίτερα η Ελλάδα ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις, χώρες που είναι επίσης σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, οι οποίες καλούν την Τουρκία να υποστηρίξει κάθε είδους αγώνα.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Anadolu Agency συνοπτικά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source