Ο διευθυντής οικονομικών εντάσσεται στο προσωπικό της Valley Clean Energy – Daily Democrat

Η Valley Clean Energy ανακοινώνει την πρόσληψη του Edward Burnham ως διευθυντή οικονομικών και εσωτερικών δραστηριοτήτων. Θα είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των χρηματοοικονομικών και λογιστικών καθηκόντων, καθώς και για τα ταμεία, τον επιχειρηματικό κίνδυνο, την τεχνολογία πληροφοριών και τους ελέγχους της VCE.

Πριν από την ένταξή του στον τοπικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, ο Μπέρναμ εργάστηκε για το Υπουργείο Οικονομικών της Yolo County, εποπτεύοντας όλα τα έσοδα, τα ταμεία και τις χρηματοοικονομικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού επενδύσεων για όλους τους συμμετέχοντες στην κομητεία (νομός, τοπικές σχολικές περιοχές και ειδικές περιοχές), δωρεές και άλλες επενδύσεις. Η ομάδα αποτιμήθηκε κατά μέσο όρο πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι.

Επιπλέον, ο Μπέρναμ πέρασε 12 χρόνια στο εξωτερικό, εργαζόμενος σε χρηματοοικονομικά για ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες στον ενεργειακό τομέα. Τα καθήκοντά του τον πήγαν στην Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουκρανία, την Κύπρο, τη Δυτική Αφρική και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Έντουαρντ Μπέρναμ στην Valley Clean Energy», δήλωσε ο Dan Carson, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της VCE και μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Ντέιβις. «Έρχεται σε εμάς με εκτεταμένη εμπειρία στη χρηματοδότηση της ενέργειας και έχει μια βαθιά κατανόηση και του Yolo County.»

Ο προσωρινός γενικός διευθυντής της VCE, Mitch Sears, πρόσθεσε: «Δεδομένου ότι το ενεργειακό μοντέλο επιλογής της κοινότητας εξελίσσεται γρήγορα, χαιρόμασταν να βρούμε κάποιον με την εμπειρία του ταλέντου και του ενεργειακού τομέα του Edward για αυτήν τη σημαντική θέση που μπορεί να χτυπήσει. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα VCE και τους πελάτες μας. “

Ο Μπέρναμ είπε ότι αισθάνεται «προνομιακό να συμμετάσχει στο VCE και είμαι ενθουσιασμένος για τις ευκαιρίες να φέρει βιώσιμη καθαρή ενέργεια στην κοινότητα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με ολόκληρη την ομάδα για να στηρίξουμε τη δυναμική του οργανισμού και να συμβάλω στην εκτέλεση του Στρατηγικού Σχεδίου της VCE. “

Ο Μπέρναμ απέκτησε πτυχίο διεθνών επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Stephen F. Austin και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Rutgers εκτός από την ολοκλήρωση σπουδών στα ισπανικά και στα μανταρίνια. Ο Μπέρναμ επιδιώκει επί του παρόντος την πιστοποιημένη δημόσια λογιστική του άδεια από το California State Board of Accountancy.

Ασχολείται ενεργά με διάφορους επαγγελματικούς οργανισμούς χρηματοδότησης, πρόσφατα υπηρετώντας στο διοικητικό συμβούλιο του κεφαλαίου Sacramento of Financial Executives International και ως πρόεδρος του κεφαλαίου Sacramento του Financial Executives Network Group.

Ένας κάτοικος του Σακραμέντο, έχει έναν γιο. Του αρέσει να φέρνει πίσω σε θησαυρούς ζωής που βρέθηκαν σε ταξίδια αρχαιότητας, και αγαπά να βρει υπέροχα τοπικά εστιατόρια.

Το Valley Clean Energy είναι ο συλλέκτης επιλογών της κοινότητας Yolo County, αφιερωμένος στην παροχή καθαρού, αξιόπιστου και προσιτού ηλεκτρικού ρεύματος στους πελάτες της στις πόλεις Woodland, Davis και Winters, καθώς και στην μη εταιρική περιοχή του νομού.

Source