Ο δικηγόρος της γυναίκας που … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η ανακοίνωση έγινε από το δικηγορικό γραφείο, το οποίο παρουσιάζει τη γυναίκα που έψαξε χθες στο σπίτι της για λογαριασμό του τρολ “Δούκισσα της Έμιλι Καρσάν, κυρία του Γιούλου”. Αφού έλαβε μια συστατική επιστολή, η αστυνομία έψαξε το σπίτι της γυναίκας και κατάσχεσε στοιχεία για περαιτέρω εξέταση.

Σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο, η γυναίκα αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη ή σύνδεση με τον λογαριασμό, ενώ ο δικηγόρος εγκατασταθεί, σημειώνοντας ότι η αναζήτηση του σπιτιού της είναι η παράνομη κατάσχεση μαρτυρίας.

Πώς είναι η ανακοίνωση;
Το Δικηγορικό Γραφείο ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΠ εκπροσωπεί το πρόσωπο εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του χθες. Κατά τη διάρκεια του εντάλματος αναζήτησης, ο πελάτης μας συνεργάστηκε πλήρως με την Αστυνομία και παραλήφθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές από το σπίτι του. Ο πελάτης μας δηλώνει ότι δεν υπήρχε կապ / ή σύνδεσμος στον λογαριασμό Twitter της Parody σχετικά με το πρόσωπο της υπουργού Emily ol olitis. Οποιοσδήποτε σύνδεσμος Twitter από τον πελάτη μας προς αυτόν τον λογαριασμό Twitter είναι επιβλαβής

Όσον αφορά το ένταλμα αναζήτησης του πελάτη μας, η θέση μας είναι ότι είναι παράνομο κυνήγι αποδεικτικών στοιχείων. Διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του πελάτη μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source