Ο δολοφόνος του ακαδημαϊκού Aylin Sözer προσπάθησε να στείλει 260 χιλιάδες TL στον αδερφό του μετά τη δολοφονία

Πανεπιστήμιο Aydın της Κωνσταντινούπολης (IAU) Σχολή ΕκπαίδευσηςΔρ. Aylin SozerΔολοφονία ύποπτος που έκοψε το λαιμό του και προσπάθησε να κάψει το σώμα του στο σπίτι του στο Maltepe Κεμάλ Ayyildizοι εργασίες ασφαλείας ολοκληρώθηκαν.

Gayrettepe«Ντέκι Υποκατάστημα Δημόσιας Ασφάλειας της Αστυνομίας της Κωνσταντινούποληςο ύποπτος απομακρύνθηκε από, βάσει μέτρων ασφαλείας Δικαστήριο της Ανατολίαςμεταφέρθηκε στο.

Εδώ Γραφείο Οικιακής Βίας Ο ύποπτος Kemal Ayyıldız, ο οποίος προσήλθε στον εισαγγελέα, μετά τη δήλωση του,σκόπιμη δολοφονία με τερατώδες συναίσθημα ή βασανισμό«Εστάλη στον αρμόδιο δικαστή για τη σύλληψή του με την αιτιολογία ότι διέπραξε το έγκλημά του.

Ζήτησε χρήματα στέλνοντας ένα μήνυμα στον βοηθό του από το τηλέφωνο του Sözer

Στην έρευνα που διενήργησε η αστυνομία, ο Ayyıldız ζήτησε από τον Sözer να στείλει ένα μήνυμα στον βοηθό του Sözer αφού διέπραξε τη δολοφονία, να μετατρέψει τα χρήματα που θα αποσταλούν στον λογαριασμό του σε μετρητά και να του φέρει μέσω ταχυμεταφοράς και ο ύποπτος βοηθός, που τον τηλεφώνησε, δεν κάλεσε την αδελφή του θύματος. Nihal SozerΚατανοήθηκε ότι έφτασε.

Έμαθε ότι η Nihal Sözer αργότερα πήγε στο σπίτι της αδερφής της και ενημέρωσε την αστυνομία όταν η πόρτα δεν άνοιξε.

Όταν ο Kemal Ayyıldız δεν μπόρεσε να λάβει χρήματα από τον βοηθό, μπήκε στον τραπεζικό λογαριασμό του Aylin Sözer και μεταφέρθηκε στον λογαριασμό του αδερφού του. 260 χιλιάδες λιρέτες ΗΜΧ Αυτός έκανεEFT, αφού η τράπεζα κάλεσε τον Aylin Sözer λόγω του υψηλού ποσού, αλλά δεν απάντησε στο τηλέφωνο. ανασταλεί προσδιορίζεται.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι, διαπιστώθηκε ότι ο Ayyıldız χρησιμοποίησε ναρκωτικά και όταν τέθηκε υπό κράτηση, βρέθηκαν 3 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης και κοσμήματα που ανήκουν στην νεκρή.

«Τυχαία σκοτώθηκε με ένα μαχαίρι ψωμιού»

Στη δήλωση του Kemal Ayyıldız, δήλωσε ότι εργαζόταν καθημερινά με τον αποθανόντα. 2009Είπε ότι εκείνη την εποχή ήταν στην Κωνσταντινούπολη και ο Σόζερ ήταν στις ΗΠΑ για την εκμάθηση γλωσσών.

Πρώτη φορά με τον Sözer 2011Ο Kemal Ayyıldız, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε πρόσωπο με πρόσωπο στην Τουρκία, συνέχισε να συναντάται από καιρό σε καιρό, άρχισε να βλέπει συχνά από τον Νοέμβριο, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, τη σύζυγό του ως δημόσιο αξιωματούχο. ΜανίσαΕίπε ότι του είχε ανατεθεί.

Ο Ayyıldız είπε ότι πήγε χθες στο σπίτι του Sözer στις 08:40 περίπου και ότι θα πάει στη σύζυγό του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ τους και με ένα μαχαίρι ψωμιού Ισχυρίστηκε ότι σκότωσε κατά λάθος τη γυναίκα. Δηλώνοντας ότι η αστυνομία ήρθε στο σπίτι αργότερα, ο Ayyıldız δήλωσε ότι ξεκίνησε τη φωτιά στο σπίτι για να τον σκοτώσει και έκοψε το σωλήνα φυσικού αερίου και το έδειξε στην αστυνομία.

Γιορτάστηκε με δάκρυα στο πανεπιστήμιο του: Αντίο, ο κοκκινομάλλης δάσκαλός μας.

Από την άλλη πλευρά, πραγματοποιήθηκε μια τελετή μνήμης για την Aylin Sözer στο πανεπιστήμιο όπου εργάζεται σήμερα. Οι μαθητές και οι συνάδελφοί του δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα στην τελετή.

Μιλώντας στο Πρόγραμμα Μνήμης Οζγκούλ Γιαμάν, «Σήμερα στέλνουμε μια από τις πιο όμορφες γελώντας γυναίκες στον κόσμο. Η Aylin Sözer δεν είναι το πρώτο θύμα βίας εναντίον των γυναικών, αλλά θέλουμε να είναι πλέον το τελευταίο θύμα. Αντίο, η κοκκινομάλλης δασκάλα μας, αντίο αγαπητή μου φίλη. Το πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης Aydın δεν θα σας ξεχάσει ποτέ, τη ζωή σας και το χαμόγελό σας. “ είπε.

.Source