Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αγοράζουν καπέλα μωρού

Στο New aland անդ land υπάρχει μια κοινωνική επιχείρηση που ονομάζεται Make Give Live που κάνει πλεκτά καπέλα για μωρά. Έχουν τα ίδια αυγά με τη συλλογή “κάψουλας” SmartWorks Duchess of Sussex 2019 – η εταιρεία δωρίζει ένα για κάθε καπέλο που χρειάζονται για το μωρό τους.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αγόρασαν το Make Give Live beanie το 2019, և ο γιος τους Archie φωτογραφήθηκε μαζί του για το κλείσιμο του έτους և 2020. Τώρα, στα τέλη του 2020, το ζευγάρι συνεργάζεται ξανά με την εταιρεία, αυτή τη φορά παραγγέλνοντας 100 πλεκτά καπέλα.

Η εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης διέδωσε την ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όπου έγραψε: “Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψαν αυτά τα Χριστούγεννα για να αγοράσουν 100 καπέλα από το Make Give Live, μια κοινωνική επιχείρηση της Νέας Ολλανδίας που παρέχει πλεκτά ρούχα για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η αγορά, που έγινε στο όνομα του γιου τους Archie, θα επιτρέψει στην ομάδα να δημιουργήσει 200 ​​νέα καπέλα της οικογένειας New Aland με βάση την αγορά ενός για να δώσει σε ένα άλλο. Ο Seem igg φαίνεται να είναι μακροχρόνιος υποστηρικτής του οργανισμού καθώς μοιράστηκαν μια γλυκιά φωτογραφία του Archie Make Give Live Cocobear Hat New Year Eve 2019.

(ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΧΡ / ΓΧΡ)

Source