Ο εκπρόσωπος του AK Party AKelik έκανε δηλώσεις σχετικά με τη συνάντηση της VQA: 3

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του ΑΚ Ομέρ Σέλικ, “από τον Κιμ μιλάει για κάποια αντίθεση στην Τουρκία στην ΕΕ εάν θέλει να καταστρέψει το μέλλον της Ευρώπης.” είπε.

Ο Steel, η έδρα του κόμματος, ο Πρόεδρος και ο πρόεδρος του κόμματος του AK, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προεδρεύουν της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής (CEC) σε συνέντευξη Τύπου, ενώ εξακολουθούσαν να συνεδριάζουν, το 2020, καθώς και την απουσία και των δύο εκλογών Τουρκική τουρκοκυπριακή προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων στην Κύπρο Είπε ότι ήταν μια σημαντική χρονιά για την Τουρκική Δημοκρατία (ΤΔΒΚ).

Δηλώνοντας ότι η επίσκεψη του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ΤΔΒΚ μετά τις εκλογές είναι ιστορικής φύσης, ο Çelik είπε:

“Σε όλη αυτή τη διαδικασία, τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα και η ελληνική πλευρά για σφετερισμό των δικαιωμάτων της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, άρση του εμπάργκο όπλων εναντίον της ελληνικής πλευράς, και η στάση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο, που ενθάρρυνε εσφαλμένα την ελληνική πλευρά, είναι στην πραγματικότητα η Μεσόγειος. «επίσης επρόκειτο να οδηγήσει σε μια πολύ μεγαλύτερη κρίση. Ομοίως, η ανάληψη αυτής της συνεργασίας με την ελληνοκυπριακή πλευρά της ΕΕ, επίσης, καθιστά εξαιρετικά άθλια μια στάση. από αυτή την άποψη επαναλαμβάνουμε την προειδοποίησή μας και, τελικά, την Δημοκρατία της Τουρκίας, ιδιοκτησία μέχρι το τέλος της δίκης των Τουρκοκυπρίων Η ιστορική επίσκεψη του Προέδρου μας στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου σήμαινε την κορώνα του. “

Υπενθυμίζοντας ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν παρευρέθηκε στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της G20, η οποία συνεδρίασε δύο φορές πέρυσι λόγω της παγκόσμιας επιδημίας και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών μέσω μεθόδου τηλεδιάσκεψης, ο Çelik είπε, “Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε” Βλέπουμε ότι έχει γίνει η κύρια πολιτική που κυμαίνεται έντονα, επειδή η αναποτελεσματικότητα των θεσμών των Ηνωμένων Εθνών κατά της αδικίας και η παθητικότητα των θεσμικών οργάνων στον κόσμο ενάντια σε διάφορες κρίσεις δείχνουν σαφώς ότι αυτό πρέπει να μετατραπεί σε πολιτική. χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο Ömer Çelik, τόνισε ότι η πολιτική της Τουρκίας να προτείνει μια ισχυρή δέσμευση από τον κόσμο Kovid-19 να παραιτηθεί, ακόμη και στη διαδικασία της επιδημίας.

“Λοιπόν, πώς θα πάρεις την εξουσία χωρίς εκλογές;”

Η CHP συμμετείχε κυρίως στην αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένου του Steel που πέρασε τον τελευταίο χρόνο για το πώς η αντιπολίτευση στην Τουρκία, είπε:

“Το 2020 σημείωσε τις λέξεις και η συμπεριφορά ήταν πιο δημοκρατία, ήταν περισσότερος νόμος; Η Τουρκία προχώρησε σε πιο προχωρημένο σημείο στον σεισμό του Ελάζι είχε εμπλακεί στον κύριο ηγέτη της αντιπολίτευσης, αν και μπήκε σε μια σκηνή της Ερυθράς Ημισελήνου” Δεν είδα σκηνές Ερυθράς Ημισελήνου εδώ, Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι αντί να υποστηρίξουν τη διαδικασία Kovid-19, αντί να διευκολύνουν το ζήτημα, δυστυχώς υιοθέτησαν μια προσέγγιση που αύξησε την κερδοσκοπία. έχουμε γίνει.

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα «που άφησε την ανεξέλεγκτη επιλεκτική εξουσία ή θα πάρει» όπως αναφέρεται σήμερα στην Τουρκία φέτος είναι αυτή η στάση που έχει υποφέρει τόσο πολύ. Είναι εύλογο να πούμε «θα πάρουμε μια κυβέρνηση με εκλογές», η πολιτική γίνεται γι ‘αυτό. Λοιπόν, πώς θα πάρετε τη δύναμη χωρίς επιλογή, πώς θα το συνειδητοποιήσετε; Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο; Αυτό είναι σαφώς μια κλήση επιμέλειας, ένα πραξικόπημα, μια έκκληση για στρατιωτική επέμβαση. Αυτό είναι έγκλημα. Αυτή είναι μια προσέγγιση που πρέπει να ντρέπεται. Παρ ‘όλα αυτά, συνέχισαν αυτό το στυλ και την προσέγγιση. Στην πραγματικότητα, όταν σκέφτεστε εάν πρόκειται για τυχαία πράγματα, βλέπετε ότι δεν έγιναν τυχαία. Μετατρέποντας τη δημοκρατία σε ένα ντύσιμο παραθύρων, βλέπουμε όλοι πώς η νοοτροπία φροντίδας πίσω από αυτήν εκτοξεύεται στην πιο κατάλληλη στιγμή, σε περιόδους κρίσης. “

“Το εμβόλιο θα προσφερθεί στο έθνος μας το συντομότερο δυνατό”

Omer Celik, Kovid-19 εμβολιασμού εμβολίου είναι μπροστά από την Τουρκία στον κόσμο σε πολλές χώρες εφοδιασμού, “το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες διεθνούς προτύπου ακολουθεί αυτή τη διαδικασία σύμφωνα με τους κανόνες της δικής μας επιστημονικής επιτροπής. Διαθέσιμο Παρακολουθήστε το εμβόλιο μας μόλις η υπηρεσία του έθνους μας Δεν είναι δυνατόν για το εμβολιασμένο άτομο να αφαιρέσει αμέσως τη μάσκα του ή να μείνει μακριά από τα μέτρα, επειδή αυτά τα μέτρα πρέπει να συνεχιστούν έως ότου σχηματιστεί το αντίσωμα. ” Μίλησε με τη φόρμα.

Επισημαίνοντας ότι η μελλοντική πορεία των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αρχή των πιο σημαντικών ζητημάτων κατά την προσεχή περίοδο, ξεκινώντας από τα σύνορα με την Τουρκία, υπογραμμίστηκε ότι η ασφάλεια του ευρωπαϊκού εδάφους.

Η Τουρκία, ως χώρα που προστατεύει τα σύνορά της ως κυρίαρχες ευρωπαϊκές δημοκρατίες και τα σύνορα του ΝΑΤΟ για την προστασία του χάλυβα, χρησιμοποίησε τις ακόλουθες φράσεις:

“Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Ευρωπαίοι φίλοι μας. Μετά την αποχώρηση της Αγγλίας από έναν Ευρωπαίο πρέπει να διατηρήσουν καλύτερες σχέσεις με την Τουρκία. Πρέπει να ξέρετε ότι ποιος σίγουρα θα σημαίνει η Ευρώπη εάν μιλάτε για αντιπολίτευση στην Τουρκία στην ΕΕ την οποία θέλει να καταστρέψει. Μέχρι στιγμής η ΕΕ σε εμάς Χάσαμε τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές, μία από τις χώρες εντός της ΕΕ, έναν από τους υποστηρικτές μας, όπως η Βρετανία. Αλλά υπάρχουν βαθιές ρίζες με τη Βρετανία. Η πολιτική θέση της Τουρκίας, η αντιτρομοκρατία σε μια από τις καλύτερες καταλαβαίνει τη χώρα. Οι εμπορικές μας σχέσεις με την τρέχουσα Τελωνειακή Ένωση αναμένεται να φύγουν πλέον από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αυτό θα συνεχιστεί στο πλαίσιο της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών. “

“Ο Pashinyan έκανε το πιο χαζό αστείο του 2020”

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του AK AK Çelik υπενθύμισε ότι το ζήτημα του Καραμπάχ, το οποίο δεν έχει επιλυθεί εδώ και 30 χρόνια, επιλύθηκε στο πλαίσιο των δικαιωμάτων και των νόμων του Αζερμπαϊτζάν πέρυσι και έκανε την ακόλουθη αξιολόγηση:

“Οι στενοί συνάδελφοί του γνωρίζουν πολύ ξεκάθαρα και όλοι οι φίλοι μας βλέπουν ότι ο Πρόεδρος μας έχει περάσει ένα σημαντικό μέρος της ημέρας του στηρίζοντας τους αδελφούς μας στο Αζερμπαϊτζάν και αντιμετωπίζοντας κάθε λεπτομέρεια στον χάρτη. Είναι ένα σαφές σημάδι αυτής της ενότητας και αλληλεγγύης. Για 30 χρόνια, ενώ η Ομάδα του Μινσκ επρόκειτο να το επιλύσει, δεν … Δεν το καταδίκασε σε αδιέξοδο. Η αντίσταση του στρατού του Αζερμπαϊτζάν ως αποτέλεσμα της εξωτερικής του επίθεσης και η υποστήριξη των δυνάμεών μας στις εντολές του Προέδρου μας, το ζήτημα αυτό επιλύθηκε σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, τα δικαιώματα, το δίκαιο και τα συμφέροντα των αδελφών μας του Αζερμπαϊτζάν.

Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τη νίκη του Αζερμπαϊτζάν. Ο Pashinyan έκανε το πιο ανόητο αστείο με το χαμηλότερο μυαλό φέτος. Ο Paşiny ότι, «Έχουμε επιβάλει κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για την υποστήριξή του στο Αζερμπαϊτζάν. Παραλύσαμε την τουρκική οικονομία. Εάν η Τουρκία αποφασίσει να παράσχει αυτήν την υποστήριξη, συμβάλλουμε και πάλι στη βελτίωση της τουρκικής οικονομίας ». είπε. Είναι δυνατόν να το θεωρήσουμε το πιο ανόητο αστείο του 2020. “

(Θα συνεχίσει)

Source