Ο εκφοβισμός του υπουργού Ακάρ για τον βιτρίνα Χάφτερ: Δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ δήλωσε: «Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί, οι Έλληνες πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία». Ο Coup Hafter αξιολογώντας τα λόγια της Τουρκίας και των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων εναντίον ακάρεων, “Τα τουρκικά στοιχεία των δολοφόνων Haft στοιχεία σε οποιαδήποτε επίθεση προσπαθούν να κάνουν θα θεωρηθούν παντού ως νόμιμος στόχος. Δεν θα βρείτε μέρος για να κρυφτείτε μετά από μια τέτοια κίνηση.” είπε.

Ο υπουργός Ακάρ συναντήθηκε επίσης με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ και τους Διοικητές της Δύναμης και τον Μεχμέτσκικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

“ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΦΥΣΗ”

Coup Hafter Turkey και τα λόγια των Ενόπλων Δυνάμεων εναντίον του, “Είναι εγκληματίας πολέμου, κακοποιός που ο δολοφόνος Χάφτ και ο δολοφόνος Χάφτ θα γίνουν γνωστές απόπειρες εισβολής σε περίπτωση που τα τουρκικά στοιχεία υποστηρικτές στοιχείων θα θεωρηθούν παντού ως νόμιμος στόχος. Δεν θα βρείτε μέρος για να κρυφτείτε μετά από μια τέτοια κίνηση. Επομένως, όλοι πρέπει να συγκεντρώσουν το μυαλό τους “, είπε.

ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ

Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί, οι Έλληνες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία.

.Source