Ο ελάχιστος μισθός δεν είναι κατάλληλος για τις συνθήκες της χώρας

Το μέλος της CHP, Faik Öztrak, σχετικά με τον ελάχιστο μισθό που ανακοινώθηκε ως 2.825 λίρες 90 kuruş, είπε, “Δεν είναι κατάλληλο για τις συνθήκες της χώρας. Ο ελάχιστος μισθός πρέπει να είναι τουλάχιστον 3.000 100 λίρες.”

Μέλος CHP Öztrak: Ο ελάχιστος μισθός δεν είναι κατάλληλος για τις συνθήκες της χώρας

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της CHP και εκπρόσωπος του κόμματος Faik Öztrak είπε, “Σε μια χώρα όπου ο ελάχιστος μισθός είναι ο μέσος μισθός, αυτός ο αριθμός που υπολογίζεται από την ΤΟΥΡΚΣΤΑΤ είναι σκληρότητα. Ο ελάχιστος μισθός πρέπει να είναι τουλάχιστον 3.000 100 λίρες.”

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο Öztrak θυμήθηκε τον Δεύτερο Πρόεδρο, İsmet İnönü, την 47η επέτειο του θανάτου του.

Δηλώνοντας ότι είναι τώρα τις τελευταίες μέρες του 2020, ο Öztrak είπε, «Η χώρα μας κυβερνάται από το« φρικτό παλάτι καθεστώς », το οποίο δεν έχει κανένα παράδειγμα στον κόσμο για 2,5 χρόνια. Σε αυτά τα 2,5 χρόνια, έχουμε δει σαφώς ότι αυτό το καθεστώς δεν επιτρέπει σε κανέναν, αλλά σε ένα μικρό παλάτι υψηλής κοινωνίας. Δεν φέρνει “όχι” εκφράσεις.

Το Öztrak συνέχισε ως εξής:

“Το φρικτό καθεστώς των παλατιών είναι το όνομα της τάξης που καταδικάζει το έθνος μας να κρέμεται ψωμί, ενώ οι πολίτες μας δεν μπορούν να βρουν ξηρό ψωμί για φαγητό, το παλάτι και ο μικρός του εταίρος πηγαίνουν στην Κύπρο με οκτώ ξεχωριστά αεροπλάνα για πικνίκ. Οι ηρωικοί μας εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη είναι το όνομα της παραγγελίας που δημιουργεί τραπέζια με όργανα, τραγούδια και τούρκικα πουλιά, ενώ βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, ενώ αναζητούν άϋπνο φαγητό. Το φρικτό παλάτι καθεστώς, ενώ τα παιδιά του έθνους μας με διπλά διπλώματα δεν μπορούν να βρουν ούτε μία δουλειά, οι τροφοδότες παλάτι με πλαστά διπλώματα λαμβάνουν μισθούς από τέσσερα διαφορετικά μέρη. Το φρικτό παλάτι καθεστώς που προσπαθεί να καλύψει κάθε λάθος που κάνει με τις λέξεις «ξένοι συνωμότες, η συναλλαγματική ισοτιμία» είναι ο λόγος, η φτώχεια είναι το αποτέλεσμα. Το φρικτό παλάτι καθεστώς είναι ο λόγος, το κόστος ζωής είναι το αποτέλεσμα. 30 λίρες, 37 λίρες σε κουτί 30 αυγών, 5 λίτρα ηλιέλαιο ή Έφτασε τις 80 λίρες. “

ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ

Αναφερόμενος στον ελάχιστο μισθό, ο Öztrak περιέγραψε τις 2.000 792 λίρες το μήνα που υπολογίζονται από την TURKSTAT ως «σκληρότητα».

Ο Öztrak είπε, “Σε μια χώρα όπου ο κατώτατος μισθός είναι ο μέσος μισθός, αυτός ο αριθμός που υπολογίζεται από την TURKSTAT είναι σκληρότητα. Ο ελάχιστος μισθός πρέπει να είναι τουλάχιστον 3.000 100 TL.”

Ο Öztrak δήλωσε ότι οι συναγερμοί έχουν γίνει συναγερμοί στις αγορές, παιδικές τροφές, ξυραφάκια και ακόμη και 5 λίτρα ηλιελαίου, και είπε ότι αυτοί οι συναγερμοί ήταν ο συναγερμός της βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Λέγοντας “Το ενδιαφέρον είναι ο λόγος, ο πληθωρισμός είναι το αποτέλεσμα”, ο Öztrak δήλωσε ότι χάθηκε το αποθεματικό συναλλάγματος των 128 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το Öztrak συνέχισε ως εξής:

“Όταν δεν υπήρχε ξένο νόμισμα στο χέρι, σήκωσαν τη σημαία της παράδοσης στους καυτούς χρηματιστές. Άρχισαν να λένε” Ω, το κάναμε, δεν σας δίνουμε “στα λόμπι ενδιαφέροντος που δεν είπε. Πρώτα έδωσε στον επικεφαλής του γαμπρού. Στη συνέχεια, η CBRT αύξησε το ενδιαφέρον κατά 475 μονάδες βάσης. Και πάλι, δεν το έκοψε, η CBRT αύξησε χθες τα επιτόκια της κατά 200 μονάδες βάσης. Αποδεικνύεται ότι το φρικτό παλάτι καθεστώς είναι η αιτία, το υψηλό επιτόκιο. Σπάσαμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ τους τελευταίους 3 μήνες. Και πότε; Η οικονομία μας έκλεισε για δεύτερη φορά λόγω της πανδημίας. οι τεχνίτες μας, οι ΜΜΕ μας στο χρέος βυθίστηκαν σε αυτό. τα μη επιτελούμενα περιουσιακά στοιχεία στις τράπεζες μεγάλωσαν σαν χιονόμπαλα, τα οποία εφαρμόζουν τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο 10 ekonomiyiz. οικονομία στη Βενεζουέλα είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα, Αργεντινή, Ζιμπάμπουε, Υεμένη, Σουρινάμ, Κονγκό, Ιράν και Αϊτή. Η Τουρκία έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα πρωταθλήματος. Στον κόσμο, τα επιτόκια βρίσκονται στο κατώτατο σημείο. Οι αποδόσεις κρατικών ομολόγων 2 ετών είναι αρνητικές στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. , που κάνει κατάχρηση των βαρόνων ενδιαφέροντος σε αυτές τις χώρες. Θα δανείζονται άτοκα χρήματα από τις χώρες τους, και θα μας δανείζουν με εξαιρετικά επιτόκια. Ως αποτέλεσμα, θα χτυπήσουν το πίσω μέρος του έθνους μας. “

Η Τουρκία τα τελευταία 18 χρόνια, υποδεικνύοντας ότι η TRZTRAK μόνο 181 δισεκατομμύρια δολάρια τόκους εξωτερικού χρέους πληρώθηκαν στο κράτος την ίδια περίοδο, ενώ οι πληρωμές τόκων πραγματοποίησαν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά 493,2 δισεκατομμύρια δολάρια, είπε.

AİHM KARARI

Ο TRZTRAK, από την Τουρκία το 2014, δήλωσε ότι ο Δείκτης Κράτους Δικαίου 48 σειρών μειώθηκε από 128 χώρες το 107’nc ως πτώση, “Εδώ είναι οι χώρες που είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα Μάλι, Νιγηρία, Ιράν, Αγκόλα, Γουινέα. Τώρα το Σύνταγμα που εφαρμόζεται στη μέση Πουλήθηκε. Ως συνταγματικό κράτος της Τουρκίας, το βλέμμα «συνταγματικό κράτος» μετατράπηκε. Προηγουμένως τρεις φορές χωριστά, το αλαζονικό παλάτι εφαρμόστηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σήμερα μπορεί να πει ότι δεν αναγνωρίζει την απόφαση του Δικαστηρίου. Αυτό το Σύνταγμα πρόκειται να αφαιρέσει το ράφι. “μίλησε.

Ο Faik Öztrak συνέχισε ως εξής:

“Το 1954 πρόκειται να αλλάξει την κατεύθυνση ενός ποταμού που ρέει από τότε. Η Τουρκία, το 1954, έγινε συμβαλλόμενο μέρος στην Ευρώπη υπογράφοντας τη Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Το 1987, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει αποδεχτεί ατομική αίτηση στο Δικαστήριο. Ωστόσο, επίσης δεν ικανοποιήθηκε το 2004,” Διαδικασία για τον καθορισμό της κατάλληλης αίτησης, Προσθέσαμε τη διάταξη ότι “οι διεθνείς συνθήκες για τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες είναι ανώτερες από το εσωτερικό δίκαιο” στο άρθρο 90 του Συντάγματος. Λάβετε μια απόφαση κύριε Ερντογάν, αν λέτε ότι δεν αναγνωρίζετε την απόφαση του ΕΔΑΔ, λέγοντας «νομική μεταρρύθμιση» αφενός και «στροφή στην Ευρώπη» από την άλλη. , ακόμη και τα κοράκια δεν θα σας γελάσουν. Σε μια χώρα όπου ο νόμος και το Σύνταγμα αναστέλλονται, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, καμία επένδυση, καμία επιχείρηση. Στη χώρα όπου ο νόμος αναστέλλεται, το ψωμί αναστέλλεται επίσης. “

“Η ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ όπλο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ”

Υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει μια νομοθετική πρόταση που ονομάζεται «Πρόληψη της χρηματοδότησης της διάδοσης όπλων μαζικής καταστροφής», η οποία συζητείται επί του παρόντος στο Κοινοβούλιο, ο Öztrak είπε ότι η πρόταση αυτή περιλαμβάνει διατάξεις που στοχεύουν στην ευθυγράμμιση των ενώσεων και των μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Ο Öztrak είπε, “Λέω πολύ ξεκάθαρα. Μερικά από τα άρθρα αυτής της πρότασης είναι το όπλο μαζικής καταστροφής που στρέφεται κατά της δημοκρατίας μας. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, ανοίγεται ο δρόμος για τον διορισμό διαχειριστών για τα περιουσιακά στοιχεία των ενώσεων που δεν τους αρέσουν ή δεν εκτιμούνται. Και πάλι, παραβιάζεται η εμπιστευτικότητα των σχέσεων δικηγόρου-πελάτη. «Επαναλαμβάνω. Αυτή η ρύθμιση είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής ενάντια στη δημοκρατία μας», είπε.

Υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση θέσπισε πρόσφατα τον Νόμο για την Ειρήνη της Ύπαρξης, ο Öztrak είπε:

“Αυτά τα χρήματα Σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, μέσω του τραπεζικού συστήματος πρέπει να έρθει στην Τουρκία. Αλλά συγχωρείτε το μέλλον των χρημάτων στη βαλίτσα. Αυτή η πηγή είναι αβέβαια νομίσματα, αν πρόκειται για είσοδο στο τραπεζικό σύστημα, αυτά τα τι είδους χρήματα; Χρήματα από ποιον; Είναι δωροδοκία; Είναι τα χρήματα των διακινητών ναρκωτικών; είναι τα χρήματα η μαφία οργάνων; φέρνουν αυτά τα χρήματα στην Τουρκία, χωρίς αμφιβολία, πληρώνουν φόρους ακόμη και μια δεκάρα “λέτε. Αλλά ο ελάχιστος μισθός έρχεται με τους” φόρους πληρώνει “, λένε. το όνομα της σειράς με την οποία είναι αυτά, φρικάρουν το καθεστώς των ανακτόρων.”

“ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;”

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν παρείχε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια που προέρχονται από την Κίνα, όπως οι περιπτώσεις, είπε ο Öztrak, “Τα κινεζικά εμβόλια θα έρθουν στις 11 Δεκεμβρίου και το έθνος θα εμβολιαστεί αυτές τις μέρες; Χθες, έγινε κατανοητό ότι τα εμβόλια θα αρχίσουν να χορηγούνται στα μέσα Ιανουαρίου. Χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, το Ισραήλ, το Κουβέιτ, το Κατάρ, η Σερβία και η Ελβετία έχουν ήδη αρχίσει να εμβολιάζουν τους πολίτες τους. Γιατί καθυστερεί το κινεζικό εμβόλιο; Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Τώρα λέγεται ότι το εμβόλιο θα έρθει με καθυστέρηση. Τούρκοι επιστήμονες βρήκαν το εμβόλιο στη Γερμανία. ήταν οι ίδιοι Τούρκοι επιστήμονες «αποθηκεύουμε αρκετές δόσεις για την Τουρκία. οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, μπορούμε να υπογράψουμε τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό. ελπίζουμε». Γιατί δεν μπορεί να υπογραφεί αυτό το συμβόλαιο; Ή μήπως οι στροφείς χρειάζονται λίπανση για να αρχίσουν να περιστρέφονται; ” μίλησε.

Ο Faik Öztrak σημείωσε τα εξής:

«Ενώ η ζωή του πολίτη βρισκόταν στο λαιμό του, το παλάτι, το οποίο δεν μπορούσε να βρει λύση σε τόση ανεργία και ανεργία στη χώρα και δεν εκπλήρωσε τις δεσμεύσεις του προς το έθνος, δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί στο κόμμα μας. Ακόμα και το σπασμένο ρολόι δείχνει την αλήθεια δύο φορές την ημέρα. Στις προσεχείς πρώτες εκλογές, το έθνος μας θα σας θάψει στην κάλπη με την αλαζονεία, την ανικανότητα και τα αυτιά σας που είναι συνδεδεμένα στη φωνή του έθνους. Όλα έχουν χρόνο Αυτό το έθνος έχει τη σημείωση που του αξίζει στο κάλπη. δεδομένα. Το σπίτι του toddle στέλνει και περνά αυτήν την παραγγελία πλύσης τερατότητας. Θα έρθουμε στην εξουσία με τους φίλους μας. νέους κανόνες, νέους θεσμούς και νέα στελέχη, η Τουρκία πρόκειται να ξεφύγει από αυτό το στενό σακάκι που επιθυμεί να ντύσει τον εαυτό του. βρωμιά της χρονιάς με ενισχυμένο δημοκρατικό κοινοβουλευτικό σύστημα. “

“ΕΑΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ Ψάχνει για το κουρδικό ζήτημα, ο τόπος συνέρχεται”

Ο εκπρόσωπος του CHP Faik Öztrak απάντησε στις ερωτήσεις μετά τις δηλώσεις του.

Αφού υπενθύμισε τους ισχυρισμούς ότι η κυβέρνηση θα ξεκινήσει μια νέα «διαδικασία επίλυσης» σχετικά με το κουρδικό ζήτημα, ο Öztrak είπε: «Έχουμε πει προηγουμένως ότι οι διαδικασίες που διεξάγονται με μυστικές διαπραγματεύσεις πίσω από κλειστές πόρτες δεν είναι δυνατές για να θεραπεύσουν το πρόβλημα του έθνους. Εάν αναζητηθεί λύση για το κουρδικό ζήτημα, η θέση του είναι το Κοινοβούλιο. Η λύση θα έρθει κάτω από την οροφή της Συνέλευσης ως αποτέλεσμα της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και όλων των κομμάτων που ενεργούν με συγκεκριμένο συμβιβασμό. “

Αν και ο Πρόεδρος της MHP Ντέλετ Μπαχτσέλι τόνισε χθες τη Λαϊκή Συμμαχία στη συνέντευξη Τύπου, δηλώθηκε ότι στο μουσείο στην είσοδο του κόμματος εκτέθηκαν βιβλία για τη «Διαδικασία Λύσης» και «Διαδικασία 17-25 Δεκεμβρίου». Ποιο θα είναι το σχόλιό σας για αυτό το θέμα; ” Σχετικά με την ερώτηση, ο akztrak είπε, “Τα αρχεία είναι σημαντικά, ειδικά τα αρχεία των πολιτικών κομμάτων είναι εξαιρετικά πολύτιμα. Οι λέξεις πετούν, γράφουν υπολείμματα. Επομένως, τα αρχεία αποκαλύπτουν πολύ καλά ποιος είναι το αρχείο από το οποίο προήλθε το ίδρυμα. Τα αρχεία δεν ψεύδονται”.

“Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”

Ο Öztrak απάντησε στο ερώτημα της πρότασης μιας συνδικαλιστικής οργάνωσης να διαγράψει το όνομα της Hamza Yerlikaya από σχολεία κατά τη διάρκεια των πλαστών συζητήσεων για το δίπλωμα και υπενθύμισε ότι ο İsmet İnönü είπε “Το σημαντικό πράγμα δεν είναι να παραμείνουμε στην εξουσία, αλλά να παραμείνουμε σε αξιοπρέπεια.”

Ο trztrak είπε, “Το σημαντικό είναι να μην πέσεις από τις καρδιές και τα μάτια του έθνους. Ο Yerlikaya ήταν πρωταθλητής pehliv. Ήταν στην καρδιά του έθνους. Μακάρι να συνέχιζε να παραμένει στην καρδιά του έθνους αντί να βρίσκεται στα μάτια του παλατιού. αυτός είπε.

Σχετικά με το ζήτημα του εκβιασμού ενός αναπληρωτή CHP με μια κρυφή εγγραφή κάμερας, ο Öztrak είπε:

“Ο φίλος μας υπέβαλε τις απαραίτητες εγκληματικές καταγγελίες. Από την αρχή της εργασίας, πραγματοποίησε αυτό το περιστατικό σε επαφή τόσο με την ομάδα όσο και με το κόμμα μας. Η εμπιστευτικότητα της έρευνας είναι απαραίτητη, συνεχίζεται σε αυτό το πλαίσιο. Υπάρχουν εκείνοι που έχουν τεθεί υπό κράτηση. Υπάρχουν συνδέσεις στο εξωτερικό. Αυτή η εργασία είναι μια σημαντική έρευνα “Είναι ο αναπληρωτής φίλος μας που έκανε την ανακοίνωση. Είναι απαράδεκτο να θυσιάζουμε τους βουλευτές μας σε τέτοιες συνωμοσίες και σενάρια.”

Ο εκπρόσωπος του CHP Faik Öztrak, ο οποίος ρωτήθηκε για την κλήση του Ντέλττ Μπαχτσέλι προς τον πρόεδρο του κόμματος İYİ Meral Akşener, δήλωσε: “Ο πρόεδρος του κόμματος MYİ Meral Akşener απάντησε με μεγάλη χάρη σε αυτό το κάλεσμα. Δεν θα ήταν σωστό να πούμε μια λέξη σχετικά με αυτήν την υπόσχεση.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Έχουμε μια κλήση
Τα νέα που μόλις διαβάσατε σας παρουσιάστηκαν από ένα ανεξάρτητο κατάστημα πολυμέσων.
Ανεξάρτητη δημοσιογραφία; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υπεράσπιση του λαού από το κεφάλαιο, την εργασία κατά της εκμετάλλευσης, τη δικαιοσύνη ενάντια στην ανισότητα, την ειρήνη κατά των πολέμων, τα θεμελιώδη δικαιώματα κατά της εμπορίας, τη φύση κατά της λεηλασίας, τις γυναίκες κατά της ανδρικής βίας, τα παιδιά κατά της κακοποίησης.
Εάν θέλετε και εσείς να αναλάβετε την ευθύνη για την αύξηση της φωνής της αλήθειας, απλώς αφιερώστε λίγα λεπτά. Μπορείτε να εγγραφείτε στο BirGün και ‘#Ημέρα μου‘Μπορείς να πεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων …
Μια μέρα είναι δική μας. όλοι μας.
Κάντε κλικ

.Source