“Ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός στην Ιταλία”, δήλωσε ο Gi uzpepe Conte

Ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός στην Ιταλία. Δήλωση του πρωθυπουργού της Ιταλίας χρησιμοποιεί το Uzeppe Conte

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου για να αντιμετωπίσει τα βασικά ζητήματα της ημέρας, από την επιδημία του κοροναϊού.

“Πιστεύω ότι 10 εκατομμύρια Ιταλοί θα εμβολιαστούν έως τον Απρίλιο. “Ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο επαρκές ποσοστό πολιτών”, δήλωσε ο Κοντέ.

Η Ιταλία στέλνει πρόγραμμα για ταμείο αποκατάστασης

Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανασυγκρότησης, ο Ιταλός Πρωθυπουργός είπε ότι αυτή είναι μια ιστορική ευκαιρία, ότι στα μέσα Φεβρουαρίου η χώρα του θα στείλει στις Βρυξέλλες το απαραίτητο, λεπτομερές σχέδιο για τη χρήση των πόρων του.

Όσον αφορά το μέλλον του κυβερνώντος μπλοκ, ο Giuseppe Conte τόνισε ότι πιστεύει ότι έχει ακόμη τρία χρόνια. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε ότι τις πρώτες μέρες του 2021, θα ζητούσε από όλους τους υποστηρικτές του να διευκρινίσουν τη θέση τους σχετικά με τους κύριους, μελλοντικούς στόχους του προγράμματος.

Εκδηλώσεις C στον ιταλικό κυβερνών συνασπισμό

Η κύρια αναφορά του ήταν στο Matteo Renzi, το μικρό του κόμμα “Living Italy”, το οποίο μέχρι στιγμής είχε αμφισβητήσει τη χειραγώγηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανασυγκρότησης.

“Εάν ένας από τους κυβερνητικούς εταίρους σταματήσει να εγκρίνει τη δράση μας, θα ζητήσω από το κοινοβούλιο, με απόλυτα διαφανή τρόπο, να επιβεβαιώσει την υποστήριξή του προς την κυβέρνηση”, είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

Source