Ο εμβολιασμός κατά του κορανοϊού ξεκίνησε στη Σουηδία

Ο εμβολιασμός κατά του κορανοϊού ξεκίνησε στη Σουηδία

Το πρώτο εμβόλιο κατά του ιού κοροναϊού στη Σουηδία δόθηκε σε ένα 91χρονο άτομο που ζούσε σε γηροκομείο.

Ο εμβολιασμός κατά του κορανοϊού ξεκίνησε στη Σουηδία

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στη Σουηδία, όπου έφτασε χθες η πρώτη παρτίδα 4.000 δόσεων της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Pfizer / BioNTech εμβόλιο, πρώτα απ ‘όλα, εκείνοι που έμεναν σε ηλικιωμένους γηροκομεία εμβολιάστηκαν.

Στη Σουηδία, το πρώτο εμβόλιο δόθηκε στον Gun-Britt Johnsson, 91 ετών, ο οποίος ζει σε ένα γηροκομείο στο Mjölby.

ΡΟΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Νέος τύπος Κορωνοϊός (Kovid-19), όσοι ήθελαν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις μετά τα Χριστούγεννα συγκεντρώθηκαν σε εμπορικά κέντρα και καταστήματα στη Σουηδία, τα οποία εφάρμοσαν τη στρατηγική «ασυλία κοπαδιών» λαμβάνοντας ελαφριά μέτρα στον αγώνα κατά (Kovid-19). Παρατηρήθηκε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που αγνόησαν την προειδοποίηση των αρχών δεν φορούσαν μάσκα.

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΡΑΘΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ

Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε από την επίσημη στατιστική υπηρεσία SCB, η Σουηδία είχε το υψηλότερο ποσοστό θανάτου μετά την ισπανική γρίπη τον Νοέμβριο του 1918.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ “ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΑΠΕΙΛΗ

Σουηδική κυβέρνηση Κορωνοϊός Στην έκθεση που δημοσίευσε η Επιτροπή Κορώνα, η οποία εξέτασε τη στρατηγική, αναφέρθηκε ότι η στρατηγική «ασυλία κοπαδιών» ήταν ανεπιτυχής στη χώρα όπου ελήφθησαν ελαφριά μέτρα για την καταπολέμηση του Kovid-19.

Στην έκθεση, η οποία επεσήμανε ότι ειδικά οι ηλικιωμένοι δεν μπορούσαν να προστατευτούν κατά τη διάρκεια της επιδημίας, “Οι περισσότεροι υπάλληλοι σε γηροκομεία έμειναν μόνοι τους για να καταπολεμήσουν την κρίση του ιού. Έχουν ληφθεί καθυστερημένα μέτρα σε γηροκομεία, οι ηλικιωμένοι δεν μπορούσαν να προστατευτούν.” χρησιμοποιήθηκαν δηλώσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη χώρα με πληθυσμό 10 εκατομμυρίων λόγω του Kovid-19 αυξήθηκε σε 8.279. Ο αριθμός των περιπτώσεων στη χώρα αυξήθηκε επίσης σε 396 χιλιάδες 48.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source