“Ο εναγόμενος από την Ελευθερίου είναι πελάτης του δικηγόρου Παπαχαραλάμπους”

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής Anna Theologu ζήτησε συγνώμη από τον αθλητή Andriy Eleftherio για την αποτυχία του να επισημάνει τη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ του κατεστημένου προέδρου της Επιτροπής Αθλητικής Ηθικής, Andrea Papacharalambus.

Η κα Teodulu είπε ότι κανένας βουλευτής δεν θεώρησε ότι υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων στο δικηγορικό γραφείο, το οποίο πριν από ένα μήνα ανέλαβε να υπερασπιστεί ένα άτομο που κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον αθλητή.

Η ανάρτηση είναι αναλυτική

“Αγαπητέ Άντρι Ελευθερίου, λυπάμαι που η τρέχουσα Επιτροπή Θεσμών δεν απέδωσε σημασία στη σύγκρουση συμφερόντων του παραιτηθέντος προέδρου της Επιτροπής Αθλητικής Ηθικής για την υπόθεσή σας.

Σήμερα, η Επιτροπή παρουσίασε την κατάφωρη σύγκρουση συμφερόντων της δικηγορικής εταιρείας Κούσιος, Κορφιώτης, Παπαχαραλάμπους ΔΕΠΕ (Γραφείο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους), η οποία δεσμεύτηκε να υπερασπιστεί τους κατηγορούμενους σεξουαλικών εγκλημάτων κατά του προπονητή για ένα μήνα. σύγκρουση συμφερόντων όταν ο κ. Παπαχαραλάμπους ήταν πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας μέχρι χθες.

Όταν ο κ. Παπαχαραλάμπους με ρώτησε αν ο δικηγόρος υπεράσπισης (Lucas Caviaras) ήταν υπάλληλος γραφείου, συνήθως είπε: “Ναι τι?”

Και τι γίνεται αν ο Άντρι Ελευθερίου βρίσκεται στο γραφείο του, ο άντρας δεν πιστεύει ότι είναι λάθος να παρουσιάσει το γραφείο του στον άνδρα που κατηγορείτε για σεξουαλικά εγκλήματα για διερεύνηση από την επιτροπή δεοντολογίας;

Λοιπόν … απλά δεν έχετε την τύχη να ζήσετε σε αυτό το μέρος, για να κάνετε τους ανθρώπους του περήφανους για την απόδοσή σας.

Και τι … αν έχετε βιώσει αυτήν τη συμπεριφορά և εάν πρέπει να φωνάξετε ώστε να μπορούμε να σας ακούσουμε όλοι χωρίς εξαίρεση;

Λοιπόν … αυτή είναι η Κύπρος.

Γ. Γ. Εάν η σύγκρουση συμφερόντων ερμηνεύεται όπως θεωρούν κατάλληλο, αναμένω να ακούσω από μέλη του Συμβουλίου Υπουργών ότι είναι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ των δικηγορικών τους γραφείων που έχουν υποβάλει αίτηση για διαβατήριο για να παραιτηθούν από την ευθύνη τους για τη σύγκρουση συμφερόντων. στο σκάνδαλο της πολιτογράφησης!

Υ.Γ2. ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ότι ένα από τα μέλη του Κοινοβουλίου δικαιολογούσε αυτή τη θέση λέγοντας ότι «εάν όλες οι νομικές εταιρείες με συγκρούσεις συμφερόντων σταματήσουν να δραστηριοποιούνται, δεν θα έχουν δουλειά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source