Ο εντυπωσιακός ισχυρισμός για το πού βρίσκεται ο Sezgin Baran Korkmaz και πότε θα επιστρέψει

Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε 4 επαρχίες που εδρεύουν στην Κωνσταντινούπολη, με στόχο 19 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου SBK Holding, Sezgin Baran Korkmaz. Ενώ 11 άτομα συνελήφθησαν στην επιχείρηση, ισχυρίστηκε ότι 132 εκατομμύρια δολάρια χρήματα ξεπλύθηκαν μέσω εταιρειών εγκατεστημένων στην εκμετάλλευση.

Οι 11 ύποπτοι των οποίων οι διαδικασίες στην αστυνομία ολοκληρώθηκαν μεταφέρθηκαν στο Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης στο inağlayan. Οι Kamil Feridun Ö, Ayşe Nil Y. και Ziyaattin B., μεταξύ των υπόπτων που μεταφέρθηκαν στο εισαγγελέα στο δικαστήριο, παραπέμφθηκαν στο γραφείο του δικαστή με αίτημα σύλληψης. Kamil Feridun Ö. Κατά τη σύλληψή τους, ο Ayşe Nil και ο Ziyaaettin B απελευθερώθηκαν υπό την προϋπόθεση δικαστικού ελέγχου, 8 εκ των οποίων είχαν την προϋπόθεση να μην εγκαταλείψουν το σπίτι και υπό τον όρο της απαγόρευσης της εξόδου από το σπίτι.

Ο Sezgin Baran Korkmaz, ο ιδιοκτήτης της SBK Holding, η οποία είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο εξωτερικό, κατηγορείται για “ιδιότητα μέλους σε οργανισμό που έχει συσταθεί με σκοπό τη διάπραξη εγκλήματος”, “ξέπλυμα περιουσιακών στοιχείων που προέρχονται από έγκλημα” και “απάτη και απάτη για την απόκτηση πίστωσης που πρέπει να διατεθούν από τράπεζες ή πιστωτικά ιδρύματα”. πληροφορήθηκε ότι η διάταξη δικαστικού ελέγχου με τη μορφή της εξόδου στο εξωτερικό καταργήθηκε στις 17 Νοεμβρίου, και το μέτρο για τα περιουσιακά στοιχεία καταργήθηκε από τον ποινικό δικαστή της ειρήνης που ήταν σε υπηρεσία στις 6 Νοεμβρίου.

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ SEZGİN BARAN KORKMAZ

Ο Cesim Parlak, δικηγόρος του Sezgin Baran Korkmaz, δήλωσε ότι ο Baran πήγε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς και επίσημους τρόπους, ότι δεν υπήρχε απαγόρευση ταξιδιού γι ‘αυτόν και ότι θα επέστρεφε στη χώρα μετά την ολοκλήρωση της εργασίας του.

CENGIZ ER, ΧΩΡΑ ERDOĞAN: Το κιβώτιο της PANDORA ανοίγει

Μετά την είδηση ​​της επιχείρησης, ο ξάδερφος του Προέδρου Ερντογάν Τσενγκίζ Έρ έκανε μια εντυπωσιακή απαίτηση εναντίον των μέσων ενημέρωσης της επιχείρησης.

Ο Cengiz Er, στην ανάρτησή του στο Twitter, είπε: “Το κουτί της Πανδώρας είναι ανοιχτό. Η επιχείρηση Sezgin Baran Korkmaz θα αποκαλύψει επίσης το βρώμικο πλυντήριο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης. Το αρχοντικό του Korkmaz στο Βόσπορο έχει φθαρεί, το νήμα των δημοσιογράφων που έχουν δωρεάν διακοπές στο Bodrum και γεμίζουν τις τσέπες τους. χρησιμοποιείται η έκφραση “θα κυκλοφορήσει.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΞΩ

Τα βίντεο της συζύγου του Sezgin Baran Korkmaz που πήγε στο εξωτερικό από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στις 5 Δεκεμβρίου ήρθε στο φως Στις εικόνες, ο Korkmaz περνά από το σημείο ασφαλείας με τη σύζυγό του. Στη συνέχεια, ο Κορκμάζ κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο με τη σύζυγό του.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ SEZGİN BARAN KORKMAZ;

Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος της KRT Çağdaş Ulus ισχυρίστηκε ότι ο Sezgin Baran Korkmaz βρισκόταν στη Ζυρίχη και θα επέστρεφε σύντομα μετά τις αρχές του έτους.

Δηλώνοντας ότι το σκάφος του Sezgin Baran Korkmaz επιτεύχθηκε με το σύστημα GPRS μετά την άρση της απαγόρευσής του, ο δημοσιογράφος της KRT Ulus είπε για το πού βρίσκεται το Korkmaz:

«Είδαμε ότι πέρασε από τη Φέτιγιε στη Βόρεια Κύπρο στην πόλη της Λεμεσού. Είδαμε ότι έμεινε εκεί για 2 μέρες. Στο τέλος των 2 ημερών, μάθαμε ότι ήταν στη Βηρυτό, αλλά ο Sezgin Baran Korkmaz λέει ότι δεν βρίσκεται στη Βηρυτό, αλλά στη Ζυρίχη. Όταν είχαμε κάποιες συναντήσεις, μάθαμε ότι ο Sezgin Baran Korkmaz δεν πήγε ποτέ στη Βηρυτό, μάθαμε ότι ο Sezgin Baran Korkmaz πήγε στην Ευρώπη με αεροπλάνο από την Ελληνική Περιφέρεια, όπου πήγε στην Ελληνική Περιφέρεια με το σκάφος του. Ίσως αυτό έγινε για να χάσει ένα ίχνος, αλλά αργότερα επικοινωνήσαμε μαζί του, μάθαμε ότι βρισκόταν στη Ζυρίχη. Ισχυρίζεται ότι θα έρθει την Πρωτοχρονιά. Δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει όταν κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αλλά ισχυρίζεται επίμονα ότι θα επιστρέψει αμέσως μετά τις αρχές του έτους. ”

.Source