Ο επαγγελματίας υγείας πεθαίνει 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό στο Πόρτο: η αυτοψία θα καθορίσει την αιτία θανάτου

πανό99

Η 41χρονη Sonia Acevedo, η οποία είχε το εμβόλιο κοροναϊού, πέθανε 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό. Η αιτία θανάτου της γυναίκας, η οποία δεν έχει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, θα προσδιοριστεί με αυτοψία.

Στο Πόρτο, η 41χρονη Sonia Acevedo, η οποία εργάστηκε στο Πορτογαλικό Ινστιτούτο Ογκολογικής Υπηρεσίας Παιδιατρικής, πέθανε 48 ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer / BioNTech. Αναφέρθηκε ότι η γυναίκα, η οποία ήταν ξαφνικά άρρωστη στο σπίτι, δεν παρουσίασε παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό.

πανό134

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η αιτία θανάτου της γυναίκας θα καθοριστεί μετά την αυτοψία, η οποία θα απελευθερωθεί σε μία ή δύο ημέρες.

Ο πατέρας Abilio Acevedo είπε στην εφημερίδα Correio da Manha, “Ήταν μια χαρά. Δεν είχε προβλήματα υγείας. Είχε εμβόλιο κοραναϊού, αλλά δεν έδειξε συμπτώματα. Δεν ξέρω τι είναι. Θέλουμε απλώς τις απαντήσεις. Θέλω να μάθω τι προκάλεσε το θάνατο της κόρης μου.”

Έχοντας αλλάξει την εικόνα του προφίλ του στο Facebook με μια μασκαρισμένη φωτογραφία λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου κοροναϊού, ο Acevedo μοιράστηκε την «εμβολιασμένη» θέση του.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 04 Ιανουαρίου 2021, 22:11

Source