Ο επαναληπτικός αγώνας «Απόλλων» – «Ομόνοια» θα είναι διαφορετικός την Τετάρτη. Ποιος θα απουσιάζει στο κορυφαίο ντέρμπι;

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σαν:

11 Ιανουαρίου 2021

172 προβολές

0 σχόλια:

Ο επαναληπτικός αγώνας «Απόλλων» - «Ομόνοια» θα είναι διαφορετικός την Τετάρτη.  Ποιος θα απουσιάζει στο κορυφαίο ντέρμπι;

Ο Απόλλωνας έκανε τη δουλειά του εντυπωσιακά περνώντας από το Ντασάκι, κερδίζοντας 4-1. Έδειξε από την αρχή ποιος είναι ο ηγέτης στο παιχνίδι με τον “Εθνικό”, և μετά την ήττα από την “Ομόνοια” στο ΣΓΠ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Πίττας σημείωσε δύο γκολ, ενώ όλοι οι χρησιμοποιημένοι Κύπριοι είχαν πολύ καλή απόδοση. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ίαν Ανής ο Πετράκης έκανε αλλαγές και ο Απόλλωνας απάντησε.

Η ομάδα έφτασε πάλι στην κορυφή, πηγαίνοντας στις καλύτερες συνθήκες την Τετάρτη με τα «πράσινα» στο νέο ντέρμπι των «πράσινων» του derb irio.

Με τη σειρά του, η “Ομόνοια” σημείωσε έναν βαθμό (1: 1) στο ντέρμπι του “AEL” στο A irio. Ήταν μπροστά από το “Loizu”, κέρδισε և 90 + 2 ‘, αλλά με βάση την εμφάνισή του μπορεί να αισθανθεί ικανοποιημένος με το σημείο. Φυσικά, δεν είναι μια αποτυχία σε ένα παιχνίδι όταν ο αντίπαλος έχει κερδίσει μόνο.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι η Ομόνοια δεν ήταν καλή μέρα. Επισήμανε αδυναμίες και τακτικές που δεν είχε συνηθίσει στον κόσμο του. Στην πραγματικότητα, εστίαζε μόνο στο να διατηρήσει το σκορ στο 0-1 και όχι να σκοράρει δεύτερο γκολ.

Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι είναι στο παρελθόν. Το Omonia βρίσκεται σε 3 διευθύνσειςότι: Η θέση του σκορ (πάνω από -3) և όλοι μπορούν να κατανοήσουν την πιθανότητα του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Apollon στο oll irio.

Εάν κερδίσει ο Apollo, η διαφορά από τον βασικό υποψήφιο για τον τίτλο θα είναι +6. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι με τη δεύτερη νίκη επί της ομάδας της Λεμεσού, ανεβαίνουν στην κορυφή. Το ντέρμπι που ονομάζουμε “6 πόντοι” ενδιαφέρει επίσης την AEL και την Ανόρθωση, οι οποίοι επίσης αγωνίζονται για τον τίτλο.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο νεοφερμένος Papunashvili δεν θα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο “Apollo”. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει για τον Roberts արկ Markovich.

Στην Ομόνοια, σας υπενθυμίζουμε ότι ο Παπόλης απουσιάζει, ο οποίος οφείλει ένα από τα τρία παιχνίδια που κέρδισε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ο Τσέποβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι δύο προπονητές έχουν κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι τους με τον Εθνικό Ա AEL στο ΣΓΠ ,, απομένει να δούμε ότι ορισμένες εκπλήξεις θα κρατηθούν για τον αγώνα επιστροφής την Τετάρτη (18:00 Cytavision) դեմ με διαφορές στην τακτική σε σύγκριση μεταξύ τους. αγώνα πριν από μια εβδομάδα, όπου το Omonoixa κέρδισε 2-1.

Source