Ο επιστήμονας έχει μια δειλή θεωρία ότι δεν έχουμε βρει ακόμα εξωγήινους (βίντεο)

Είμαστε πραγματικά μόνοι στο διάστημα; Υπάρχουν εξωγήινοι σε εμάς; Γιατί δεν τους έχουμε γνωρίσει ακόμη;

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Σε αυτό το σημείο, οι εξωγήινοι θα πρέπει να είναι τρελοί να αποφασίσουν να μας επισκεφθούν τώρα, κατά τη διάρκεια της επιδημίας στη Γη.

Νωρίτερα φέτος, ωστόσο, μετά από 16 χρόνια πλήρους μυστικότητας, το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε βίντεο από UFO που εξέπληξαν πολλούς για δεύτερη φορά. Είμαστε πραγματικά μόνοι στο διάστημα; Υπάρχουν εξωγήινοι σε εμάς;

Εδώ και χρόνια, αυτά τα ερωτήματα μαστίζουν τους επιστήμονες, τους οπαδούς της επιστημονικής φαντασίας και τους θεωρητικούς συνωμοσίας παντού. Αν και έχουν δοθεί πολλές εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν έχουμε συναντήσει ακόμη εξωγήινους, καμία από αυτές δεν είναι απολύτως πειστική ή καθολικά αποδεκτή.

Εν ολίγοις, σε έναν κόσμο όπου εμείς έχουμε εμμονή να ανακαλύψουμε τα πάντα, αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα στο οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη την απάντηση.

Αλλά πριν από δύο χρόνια, όταν ο κόσμος φαινόταν πολύ διαφορετικός, ο Alexander Berezyn, ένας Ρώσος φυσικός στο Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας (MIET), είχε μια θεωρία. Επομένως, πρότεινε ότι όταν ένας πολιτισμός έφτασε στο σημείο όπου τα αστέρια θα μπορούσαν να εξαπλωθούν, αναπόφευκτα θα εξαλείψει όλους τους άλλους πολιτισμούς.

“Όμορφο” για τώρα.

Αυτή η θεωρία, ωστόσο, δεν σημαίνει απαραίτητα μια κακή φυλή εξωγήινων. Είναι πιο πιθανό να μην μας δώσουν προσοχή.

Το 2018, ο Berezin έγραψε: “Απλώς δεν μας βλέπουν, με τον ίδιο τρόπο που οι εργάτες κατεδαφίζουν μια μυρμηγκοφωλιά για να χτίσουν έναν ουρανοξύστη. “Επειδή απλά δεν έχουν το κίνητρο να το υπερασπιστούν.”

Και γιατί δεν τους έχουμε γνωρίσει ακόμη;

Και εδώ έρχεται η φοβερή περίπτωση

Ο Berezin προτείνει ότι ο λόγος, δυστυχώς, ότι οι άνθρωποι δεν έχουν συναντήσει ακόμη εξωγήινους έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να μην είμαστε μυρμήγκια. Με άλλα λόγια, είμαστε οι μελλοντικοί καταστροφείς αμέτρητων πολιτισμών, απλά δεν είμαστε έτοιμοι να βγούμε εκεί, να διαλύσουμε όλους.

Υποθέτοντας ότι η παραπάνω θεωρία είναι σωστή, τι σημαίνει αυτό για το μέλλον μας; ” Η μόνη εξήγηση είναι ο τίτλος της ανθρώπινης αρχής. Είμαστε οι πρώτοι που φτάσαμε στο διαστρικό στάδιο. «Και, πιθανότατα, θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε», προσθέτει ο Ρώσος επιστήμονας.

Λέει ότι η αποικιοκρατία και ο καπιταλισμός είναι δύο ιστορικά παραδείγματα δυνάμεων που τελικά θα ωθήσουν τους ανθρώπους να καταστρέψουν άλλους πολιτισμούς.

Ο Berezin, φυσικά, ελπίζει να κάνει ένα λάθος, և, για να είμαστε ειλικρινείς, το κάνουμε επίσης.

Εάν αυτή η θεωρία είναι σωστή, ας ελπίσουμε ότι οι εξωγήινοι θα μείνουν μακριά μας για μεγάλο χρονικό διάστημα

Πηγή: gazzetta.gr

Source