Ο Ερκάν Έμεζ θα δικάζεται χωρίς σύλληψη

Ο ύποπτος Erkan Eğmez, ο οποίος είναι γνωστός για τον εθνικισμό του στη χώρα μας, αλλά συνελήφθη κατά την πράξη διέλευσης προς τη Νότια Κύπρο με παράνομα μέσα παραβιάζοντας τη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη πολλές φορές, συνελήφθη στο δρόμο της επιστροφής, αφού πέρασε τη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη χωρίς άδεια. Μετά τις εξετάσεις PCR του υπόπτου, τον προσήχθη ενώπιον του δικαστηρίου για λόγους ασφάλειας.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Στο δικαστήριο, ο αστυνομικός Ali Aydoğanlı, ο οποίος κατέθεσε το θέμα, παρουσίασε τα ευρήματα του περιστατικού. Ο ύποπτος για τον Aydoğanlı Erkan Eğmez τέθηκε υπό κράτηση για παραβιάσεις της στρατιωτικής απαγορευμένης ζώνης του 1ου βαθμού, αφήνοντας την ΤΔΒΚ χωρίς άδεια και εισέλθει στην επικράτεια της ΤΔΒΚ. Αφού ο ύποπτος της αστυνομίας βρίσκεται στην περιοχή ευθύνης της στρατιωτικής απαγορευμένης ζώνης στις 7 Ιανουαρίου 2021, έφυγε από την ΤΔΒΚ με ένα άσπρο όχημα Van με πινακίδα FF 054, παραβίασε την Απαγορευμένη Ζώνη 1ου Βαθμού, μπήκε στη ζώνη ασφαλείας και συναντήθηκε με έναν άγνωστο οδηγό οχήματος του οποίου η πινακίδα και ο οδηγός δεν μπορούσαν να εντοπιστούν. Είπε ότι η επιστροφή του από το δρόμο στην ΤΔΒΚ εντοπίστηκε στα πλάνα. Η εμπιστοσύνη του υπόπτου της αστυνομίας Δύναμη. Κομ. Δηλώνοντας ότι η έρευνα που ξεκίνησε κατά της σύλληψής του ολοκληρώθηκε σύμφωνα με την εκκρεμούσα απόφαση που ελήφθη από το στρατιωτικό δικαστήριο, ζήτησε να δοθεί στον ύποπτο η κατάλληλη εγγύηση προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είναι έτοιμος στη μελλοντική δίκη.

Απαγόρευση μετάβασης στο εξωτερικό προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είναι έτοιμος στην περίπτωση του ανώτερου δικαστή Banu Soyer που αξιολόγησε την κατάθεση παρουσία του, απόδειξη του σώματός του στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα μία φορά την εβδομάδα, κατάθεση 5 χιλιάδων TL σε μετρητά και 2 αξιόπιστα εγγυημένα ομόλογα πολίτη TRNC αξίας 100 χιλιάδων TL. διέταξε τη δίκη του εν αναμονή της δίκης υπό τον όρο ότι θα την υπογράψει.

δικαστήριο-erkan-egmez- (2) .jpg

.Source