Ο Ερντογάν έδωσε τα καλά νέα! Η Κύπρος θα είναι το κράτος

Ο Ερντογάν έδωσε τα καλά νέα! Η Κύπρος θα είναι το κράτος Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε σε δήλωση της τελευταίας στιγμής ότι η Κύπρος θα είναι κράτος.

Μιλώντας στη συνάντηση της Ομάδας του Κόμματος AK, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΕίπε ότι τη Δευτέρα, θα μοιραστώ καλούδια την Τετάρτη. Μιλώντας στη συνεδρίαση της ομάδας μετά από αυτή τη δήλωση, ο Πρόεδρος Ρετζέπ είπε:

“Η κατάσταση της Σμύρνης είναι στη μέση. Για 35 χρόνια. Η Σμύρνη κατέρρευσε με όλες τις υποδομές της. Λέω, δυστυχώς, όταν βλέπω την κατάσταση μιας όμορφης πόλης όπως η Σμύρνη, ειδικά αυτές της Καραμπάχ. Τι κάνετε; Δεν έχετε νερό Διδάξαμε στην DSI. Φέραμε νερό. Επειδή φτιάξαμε και τα φράγματα. Χάρη σε αυτά τα φράγματα, ευχαριστώ τον Θεό, η Κωνσταντινούπολη δεν ζει χωρίς νερό. ”

ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ

“Το Κυπριακό είναι η κοινή μας αιτία. Κανένας δρόμος δεν βρήκε δάκρυ μετά τις αιματηρές επιθέσεις της ελληνικής κατεύθυνσης. Πήρε την πρώτη συνάντηση μέχρι το τέλος του 1971. Οι συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή της Τουρκίας και της Ελλάδας έληξαν με ελληνικό πραξικόπημα. 1974 Ειρήνη Κύπρου Η επιχείρηση και στη συνέχεια ιδρύθηκε η Κύπρος. Συνεχίζει αν και στις διαπραγματεύσεις διέκοψε αυτή τη διαδικασία. Το ρούμι που προσπαθούσε να εξαπλωθεί στα βόρεια του βασιλείου έκοψε τη δομή του κράτους, συνέχισε με αυτόν τον τρόπο. Στη δεκαετία του 1970, μια διζωνική κοινότητα ήταν ακόμη Έλληνες δεν δέχτηκαν. Τα δικαιώματα των στόχων θα επιτύχουν τους Κίμπρες την τουρκική πλευρά σε αυτή τη διαδικασία, Τουρκία Για να διαχειριστεί το νησί μόνο διαβρώνοντας το από την ΕΕ, όπου η Τουρκία δεν είναι μέλος.

Μιλήσαμε για αυτό με τον Ανάν στο Νταβός. Είπε ότι ήταν σε αυτήν την επιχείρηση 4 φορές, αλλά απέτυχε. Είπε ότι ίσως να μην πετύχω αυτή τη φορά. Είπε ότι αν μου υποσχεθείς θα μπω σε αυτό. Και είπα ότι σίγουρα δεν θα δείτε τίποτα αρνητικό από την τουρκική πλευρά. Θα είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Και οι συναντήσεις μας βρίσκονται στο Burganstok της Ελβετίας, στην πλαγιά του βουνού. Συνεχίσαμε εκεί. Παρακολουθούμε τις συναντήσεις. Υπάρχουν εκπρόσωποι από την ΕΕ. Οι Γερμανοί παρακολούθησαν αυτές τις συναντήσεις ως παρατηρητής. Μετά τη δουλειά, στο τέλος γλίστρησαν πάλι, οι Έλληνες. Φυσικά, ο Κόφι Ανάν είπε ότι το υποσχέθηκα. Είπε ότι δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς να ολοκληρώσουμε αυτήν τη δουλειά. Έπρεπε να διενεργήσουμε δημοψήφισμα. Όταν οι Έλληνες γλίστρησαν, πήγαμε στο δημοψήφισμα. Ως τουρκική πλευρά, το 75% είπε ΝΑΙ. Οι Έλληνες, από την άλλη πλευρά, δήλωσαν το 60 τοις εκατό όχι. Παρ ‘όλα αυτά, η Νότια Κύπρος έγινε δεκτή στην ΕΕ και η ΤΔΒΚ δεν ήταν. Αυτά δεν τήρησαν ποτέ τις υποσχέσεις τους. Τώρα κάνω μια εξήγηση. Είπα ότι δεν μπορείς να συναντήσεις τον Miçotakis. Είδα επίσης ότι ο Miçotakis είναι προκλητικός. Τώρα πώς θα συναντηθούμε μαζί σας μετά την πρόκληση. Αν ψάχνετε για ειρήνη, ξέρετε πώς να με προκαλέσετε. Η Τουρκία στέκεται ψηλά και κάνει τα απαραίτητα. “

Ο Ερντογάν δήλωσε σε δήλωση ότι θα υπάρξει ένα σύστημα δύο κρατών στην Κύπρο.

Source