Ο εσκεμμένος ύποπτος ζημίας στη χώρα βρίσκεται στο δικαστήριο!

Ο ύποπτος Belal TACHFACH, ο οποίος εξοργίστηκε με το επιχείρημα ότι οι συγκατοίκες του δεν μαγειρεύουν φαγητό στο μπανγκαλόου όπου έμενε στο Karaoğlanoğlu, μεταφέρθηκε ξανά στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή του.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο ύποπτος Belal TACHFACH, ο οποίος ήταν παρών παρουσία της αστυνομίας, ο οποίος κατέθεσε μαρτυρία στο δικαστήριο σχετικά με το ζήτημα, δήλωσε ότι κατηγορήθηκε για τα εγκλήματα της «Ηθελημένης Ζημίας και της ύπαρξης χωρίς άδεια παραμονής στην ΤΔΒΚ». Στις 22.12.2020, στις 22:00, με την αιτιολογία ότι δεν μαγειρεύτηκε σε μπανγκαλόου σε μια τοποθεσία στο Girne-Karaoğlanoğlu, οι ήσυχοι mailsmail Naser İsmail BAIDAS και Ishaya Haida δέχτηκαν σοβαρή επίθεση χτυπώντας τα χέρια και τα πόδια του MAITIMS σε διάφορα μέρη του σώματός του. 5 λαμπτήρες φωτισμού δρόμου συνολικής αξίας 21.833 TL εντός του χώρου, 1 καρέκλα εργασίας μέσα στις πόρτες εισόδου 4 διαφορετικών αριθμημένων μπανγκαλόου, 1 τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, δέκτης τηλεόρασης και παράθυρο από γυαλί διπλού PVC που βρίσκεται στο κάτω μέρος του πύργου της σκάλας. Θα τον έφερνε στο δικαστήριο που έφυγε από τη σκηνή αφού υπέφερε. Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος συνελήφθη σύμφωνα με την εκκρεμούσα εντολή που ελήφθη μετά τις πληροφορίες του συμβάντος και ότι ήταν αποφασισμένο ότι παρέμεινε παράνομος στη χώρα μας από τον Σεπτέμβριο του 2019 στον έλεγχο της μετανάστευσης. Η αστυνομία ζήτησε να ολοκληρωθεί η έρευνα για το ζήτημα και να δοθεί στον ύποπτο η κατάλληλη εγγύηση, δεδομένου ότι στερείται επίσης νομικού καθεστώτος.

Ο δικαστής Özge Uğraşın, ο οποίος αξιολόγησε τη μαρτυρία που παρουσίασε παρουσία της, διέταξε την ύποπτη να παραμείνει στη φυλακή για περίοδο που δεν υπερβαίνει τον 1 μήνα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι είναι έτοιμος για τη υπόθεση που θα συζητηθεί στο μέλλον.

.Source