Ο εσκεμμένος ύποπτος ζημίας στη χώρα βρίσκεται στο δικαστήριο!

Στο μπανγκαλόου όπου έμενε στο Karaoğlanoğlu, ο ύποπτος Belal TACHFACH, ο οποίος ήταν θυμωμένος με την αιτιολογία ότι οι συνάδελφοί του δεν μαγειρεύουν, συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του δικαστηρίου χθες.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο ύποπτος Belal TACHFACH, ο οποίος ήταν παρών παρουσία της αστυνομίας, ο οποίος κατέθεσε μαρτυρία στο δικαστήριο σχετικά με το ζήτημα, δήλωσε ότι κατηγορήθηκε για τα εγκλήματα της «Ηθελημένης Ζημίας και της ύπαρξης χωρίς άδεια παραμονής στην ΚΔΚ». Στις 22.12.2020, στις 22:00, με την αιτιολογία ότι δεν μαγειρεύτηκε σε μπανγκαλόου σε μια τοποθεσία στο Girne-Karaoğlanoğlu, οι ήσυχοι mailsmail Naser İsmail BAIDAS και Ishaya Haida δέχτηκαν σοβαρή επίθεση χτυπώντας τα χέρια και τα πόδια του MAITIMS σε διάφορα μέρη του σώματός του. 5 λαμπτήρες φωτισμού δρόμου συνολικής αξίας 21.833 TL, 1 καρέκλα εργασίας στις πόρτες εισόδου 4 διαφορετικών αριθμημένων μπανγκαλόου, 1 τηλεόραση.

Συνήθιζε να φέρνει το χειριστήριο, το δέκτη τηλεόρασης και το παράθυρο PVC με διπλά τζάμια στο κάτω μέρος του πύργου της σκάλας στο γήπεδο μετά από ζημιά. Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος συνελήφθη σύμφωνα με την εκκρεμούσα εντολή που ελήφθη μετά τις πληροφορίες του συμβάντος και ότι ήταν αποφασισμένο ότι παρέμεινε παράνομος στη χώρα μας από τον Σεπτέμβριο του 2019 στον έλεγχο της μετανάστευσης. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος έδωσε εθελοντική δήλωση και ότι η δήλωσή του πρέπει να επιβεβαιωθεί και να απορριφθεί και ότι αυτό που έκανε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα θα διερευνηθεί και ζήτησε να κρατηθεί από την αστυνομία για 3 ημέρες.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, ο ανώτερος δικαστής Alev Ulunay διέταξε τον ύποπτο να κρατηθεί στην αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

.Source