Ο ετήσιος πληθωρισμός ανακοινώθηκε στις 14.6. Εάν ο ετήσιος πληθωρισμός είναι 14,6, γιατί οι γέφυρες αυξήθηκαν κατά 26%

Σύμφωνα με τα στοιχεία της TURKSTAT, ο πληθωρισμός αυξήθηκε κατά 2,3% το Νοέμβριο και ήταν 14,03% σε ετήσια βάση. Τον Νοέμβριο του 2020, ο πληθωρισμός αυξήθηκε κατά 2,30 τοις εκατό σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, 13,19 τοις εκατό σε σύγκριση με το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, 14,03 τοις εκατό σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους και 12,04 τοις εκατό στους μέσους δώδεκα μήνες. Υπενθύμισε το ερώτημα γιατί οι γέφυρες αυξήθηκαν κατά 26% εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της TURKSTAT, ο πληθωρισμός αυξήθηκε κατά 2,3% το Νοέμβριο και ήταν 14,03% σε ετήσια βάση. Παρά τον ετήσιο πληθωρισμό που ανακοινώθηκε ως 14,03, μια αύξηση κατά 26% στις διασταυρώσεις γεφυρών ήταν συγκεχυμένη.

28 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟ BΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΚΟΥ

Ο πρόεδρος του Good Party Meral Akşener έμαθε για τον ετήσιο ρυθμό πληθωρισμού σε ένα τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο παρακολούθησε. Άκσενερ “28% αύξηση στον προϋπολογισμό του παλατιού. Σχεδόν 25% αύξηση στις γέφυρες. Πληθωρισμός 14,6%. Ενώ η γεωργική παραγωγή ήταν 71 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010, σήμερα ήταν 41-42 δισεκατομμύρια δολάρια. Βλέπετε τη διαφορά. Από την άλλη πλευρά, πάνω από τον ελάχιστο μισθό. Ταξιδεύω για μήνες, ξέρετε. Κάναμε μια προειδοποίηση για τους εμπόρους, δυστυχώς, άκουσαν το χωριό. είπε.

Άκσενερ «Ότι η Τουρκία βρίσκεται σε αρνητικό κύκλο. Ποιος πιστεύει ότι δεν είναι διαφάνεια 14,6 ήταν. Δεν πιστεύω. Ο πληθωρισμός τροφίμων, 28 τοις εκατό φτωχός, έχουμε επίσης πληθωρισμό με ξεχωριστό μέτρο χαμηλού εισοδήματος. Πραγματοποιήθηκαν 2 χιλιάδες αύξηση περίπου 850 TL. Η αύξηση των 500 δολαρίων ήταν 750 δολάρια για τους εργοδότες Τώρα αυτό που θα συμβεί είναι ότι ο εργοδότης θα απολύσει εργαζόμενους. Οι άνθρωποι δεν θα βρουν θέσεις εργασίας, η παραγωγή θα συρρικνωθεί. Υπήρξε δαπάνη 100 δισεκατομμυρίων TL σε προϋπολογισμό 450 δισεκατομμυρίων TL επειδή το είπαμε αυτό. Κάντε γέφυρες μια αύξηση 25 τοις εκατό, ώστε να μπορούν να μπουν στις τσέπες των ανδρών. Αλλά 7-8 τοις εκατό αύξηση στους φτωχούς. Αυτό συμβαίνει με αυτήν τη νοοτροπία. Η Κύπρος φτάνει με 7 διαφορετικά αεροπλάνα. Ντροπιαστική αμαρτία ” μίλησε.

ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΕΝΤΕΡΩΝ

Μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τον πληθωρισμό για τον Απρίλιο, ανακοινώθηκαν επίσης τα ποσοστά αύξησης των ιδιοκτητών και των ενοικιαστών.

Το Τουρκικό Στατιστικό Ινστιτούτο ανακοίνωσε τα στοιχεία για τον πληθωρισμό για τον μήνα Απρίλιο. Μετά την ανακοίνωση του ποσοστού πληθωρισμού του Απριλίου 2020, ανακοινώθηκε επίσης το ποσοστό αύξησης των ενοικίων του Μαΐου 2020. Οι τιμές καταναλωτή αυξήθηκαν 12,66% ετησίως (μέση αύξηση CPI 12 μηνών) τον Απρίλιο. Ο μέσος όρος 12 μηνών CPI, που είναι μεταξύ των ανακοινωθέντων στοιχείων, θα εφαρμοστεί ως το επίσημο ποσοστό αύξησης ενοικίου για τον Μάρτιο του 2020.

Κατά συνέπεια, ο ρυθμός αύξησης ενοικίου του Μαΐου 2020 ήταν 12,66% σε σύγκριση με τους μέσους όρους 12 μηνών. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να αυξήσουν τους ενοικιαστές κατά 12,66 τοις εκατό από σήμερα, το οποίο είναι το υψηλότερο ποσοστό αύξησης ανώτατου ορίου που μπορεί να εφαρμοστεί από τον ιδιοκτήτη.

.Source