Ο εφιάλτης του εργοδότη. Μετά από 808 ημέρες ασθένειας, απολύθηκε και αθωώθηκε

Θυμωμένος για απολύσεις για συχνές απουσίες

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Εφιάλτες εργοδότες ή εκδίκηση εκδίκησης, ανάλογα με το πού προέρχονται όλοι, αλλά πώς πηγαίνουν για την επιχείρησή τους μπορεί να είναι πρωτοσέλιδα για έναν Βρετανό εργαζόμενο που παραπονιέται για άδικη άδεια άρνησης 80 ημερών μετά το 808 ից ից ήταν ικανός.

Ο δικαστής υπερέβη όλες τις προσδοκίες του και του έδωσε αποζημίωση.

808 ημέρες άρρωστη άδεια

Πόσες ημέρες άδειας ασθενείας μπορείτε να σταλεί στο ταμείο ανεργίας; Η απάντηση σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα φαίνεται να ήταν ο σκοπός της βρετανικής ζωής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Μπέρμιγχαμ, ο Vic Rambold εργάστηκε για τη βρετανική εταιρεία Jaguar Land Rover τα τελευταία 18 χρόνια, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν πήρε ούτε μία, ούτε δύο, εκατό, αλλά 808 ημέρες αναρρωτικής άδειας.

Ήταν σε άδεια για κάθε είδους λόγους, από την υγεία του έως τους τραυματισμούς στο χώρο εργασίας του έως την υποτιθέμενη επίθεση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι απουσίες του του κόστισαν λίγο πάνω από 100.000 ευρώ, ως αποτέλεσμα του οποίου απολύθηκε.

Θυμωμένος για απολύσεις για συχνές απουσίες

Δεν έκρυψε ούτε την έκπληξή του, αλλά και τον θυμό του όταν το αφεντικό του εξήγησε ότι ο λόγος της απόλυσης του ήταν συχνές απουσίες, οι οποίες “έβλαψαν την εταιρεία”.

Έτσι, για να βρει το δικαίωμά του, ο Vic αποφάσισε να μηνύσει, καταδικάζοντας την άδικη απόλυση του.

Μια απόφαση για την οποία μετανιώθηκε μόνο, γιατί όχι μόνο ήταν δικαιολογημένη, αλλά τώρα περιμένει να μάθει το ποσό της αποζημίωσής του.

Ο δικαστής έκρινε ότι η εταιρεία δεν είχε ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ δεν είχε «εύλογα» φτάσει στο στάδιο όπου θα μπορούσε να εξετάσει την απόλυση.

Πιστεύει ότι «έπρεπε να του είχαν μιλήσει πρώτα, να τον προειδοποιήσουν για να αναρρώσει», ενώ όχι μόνο δεν τους επετράπη να ολοκληρώσει την ανάρρωσή του, αλλά δεν του παρείχαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επιστρέψουν στη δουλειά.

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Vic έπασχε πράγματι από προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα από χρόνια νέκρωση του μηρού, που του προκάλεσε αφόρητο πόνο, ως αποτέλεσμα του οποίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ήταν εκτός εργασίας για έξι μήνες.

Στη συνέχεια, η εταιρεία του ανέθεσε άλλες ευθύνες, αλλά ο Βικ επέμεινε ότι «έκανε» να επιστρέψει στη δουλειά, ενώ του απαγορεύτηκε να χρησιμοποιήσει μπαστούνι για να αποφύγει την καταστροφή.

Τώρα σκέφτεται για το επόμενο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας περισσότερο «υπερβολικό» από ό, τι θα περίμενε από έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Πηγή: news.in.gr

Source